aysenuraydin2 2melekannesi1 ilkinde ve ikinci de deli gibi kustum şimdi üçüncüye hamileyim bayağı büyüdük artık ama hiç kusmadım 🤲🏻🥰
Sukoo33 2melekannesi1 benım ilk hamileliğimde yoktu çok rahattım .ikinciye hamileyim kusuyordum sürekli midem bulanıyordu herseydrn ikinci banada rahat olur dediler ama hıc oyle olmuyor 😅
Zeynep0830 2melekannesi1 tamamen vücutla alâkalı benimde 2 hamileliğini doğuma az kaldı hala daha kusuyorum ilaç ile ayakta duruyorum
iremd-1798 2melekannesi1 benim ilk kızım da hiç bir hamilelik belirtisi yoktu kusmayı bırakın midem bile bulanmadı 🥹ikinci kızımda ilk 3 ay mide bulantısı kusma yaşadım kilo vermiştim çok 😟 sonradan azalarak geçti şükür. Az daha dayanın Rabbim en kısa süre de geçirsin şifa versin inşallah 🤲🏼
Giiizem 2melekannesi1 benim üçüncü hepsindede kustum herkz bana da öle diyodu bn hepsinde kustum hatta bu gebeliğimde 37 .haftadayım prilm içmesem hala kusuyorum midem bulanıyor
Munevver_kaplan_33 2melekannesi1 kim diyor yaa daha beter rezzil oldum ben bu ikinci gebeligimde ilkinde zordu gelen gideni aratır lafını yaşadım resmen 2. De 1. De olmayanın 2 katı fazla şeyler çıkıyor hep hala da devam ediyor 32 haftaligim kazasız belasız kalan haftalarda biter inşaallah 🤲❣️
Nur123aa 2melekannesi1 felaket geçiyor 12hafta oldu iştahsızlık bulantı baş dönmesi herşey var bugün doktora gittim ilaç yazın artık dedim dayanamıyorum yazdı şükür ilk gebelikte hiç bişey yaşamadım çok kolay geçmişti
Serfgm_11 2melekannesi1 iki de ne 3. ye hamileyim bundada kusuyorum. İlk hamileliğimde daha çok ağır geçirmiştim, ikincide biraz daha hafif, üçüncüde ondan biraz daha hafif geçiyor sadece. Ama kusmaya devam hemde doğuma kadar 😞
dorukabioluyor İlkinde de kustum bunda da kusuyorum banada öyle demişlerdi. Demek ki onlar ikinci de rahattı ve bu durum kişiden kişiye değişiyor.