LinamAsyam Aylaa123 TubaY- myangelson binnazd Mucizebebegim1 Eda1254 Hepinize çok teşekkür ederim. İğneler hamilelik döneminde veriliyor değil mi? Benim de çok düşük ve dahiliyeye gönderdi. Sanırım sizler gibi bana da iğne verecek. 34. Haftadayız inşallah fayda eder.
Eda1254 LinamAsyam benimki çok düşüktü benim kan değerlerimde çok kötü normaldede öyleydi B12 düşmüş baya doktorum takviye verdi
binnazd LinamAsyam evet ilk haftalar önermemişlerdi iğneyi ama ilk trimester sonrası en güvenli yöntemin iğne olduğunu söylediler
Mucizebebegim1 LinamAsyam evet bende 30.haftanın içindeyim yeni başladım iğneye ama doktorum haftada bir dedi 🌸 çok geçmiş olsun 🌸
myangelson LinamAsyam benim düşük çıkmadı ama geçen aylarda korunmayı bıraktığımız için hamilelik riskim olduğu için iğne yazayım demişti doktor
Cimenn1223 LinamAsyam evet canm 21 haftanın icindeyim şmdi ama damla da oluyormuş doktorunla konuşup onu ala bilirsen al igne çok zorluyor hergn hergn iki tarafimda mos mor oldu vurulmaktan bu sıcaklarda gidip vurulmasi da cabasi
LinamAsyam Mucizebebegim1 teşekkür ederim içim rahatladı şimdi 💓 şifa olsun insallah sizlere de geçmiş olsun