Merhabalar. Öncelikle okuduğunuz için teşekkür ederim inşallah hepimiz evlatlarımızı sağlıkla mutlulukla kucağımıza alırız.🌸💕
Bugün Ersoy hastanesi BEDİA ÖRNEK’E muayenem vardı. Öncesinde acil sezaryen doğumu olduğu için 2 saate yakın bekledik hiçbir açıklama yapılmadı. Sonrasında muayene sıram geldi. Bugün 12+2 olduk. Belirtilerimi hala yoğun yaşıyorum malesef (kusma,baş dönmesi, halsizlik şeklinde.)Buna rağmen heyecanla doktoruma gidip bekledim belki bebeğim cinsiyetini bile gösterir diye de bir sevincim vardı. Bu şekilde yattığım sedyede ağlamaya başladım çünkü doktorum “aa burda farklı bişey var, bu ne hani eski köy yerlerinde beyni pörtlemiş derler ya, senin de bebeğinin beyni pörtlemiş yani yukarı fırlamış “dedi ve kaynar su basımdan aşağı döküldü sanki. Resmen kal geldi ağlamaya başladım ve diyebildiğim tek şey korkmalı mıyım sıkıntılı bir durum mu oldu. Aldığım cevap evetti. Ve ben ağlayınca iyice bebeği incelemeye başladı ay ağlamayın ben yanlış görmüşüm bu bıngıldak dedi. Yanlıs bakış açısıyla gördüm kusura bakmayın vs şeklinde teselli etmeye çalıştı kendince. Ama ben yerle bir oldum o an. Bir insana bile bu hemen söylenmezken hamile bir insanı incitmek korkutmak bu kadar kolay olmamalı 🥺devlette muayene sırasında güzel vakit geçiremiyorum diye gerekirse artırım yaparak özele gidiyoruz ve bu muamele hiç hoşuma gitmedi. Hele ki o doktorun tabiriyle pörtlemiş beyin görüntüsü gözümün önünden gitmiyor 🥺