kh3867 Kızlar 3 aylık hamileyim bu aralar ağzımda tuhaf ve sevmediğim değişik bi tat var yemek yesem de yemesem de oluyor tuhaf yani sizde de oluyor mu bu normal mi
Mervealya1992 kh3867 ayy evet nefret ettim vallaa 6 haftadan suan 10 haftayım hala öyleyim ne yesem agzımdan sankı gelıyor sevdiqim sey bile yesem sankı bıgazımdan gelıyor koku o his değişik bısey
bebeimibeklerken33 kh3867 ayy bende de oluyordu o sakız çiğneyerek biraz geçiyordu. Özellikle yemekten sonra agızda tuhaf rahatsız edici tat ve koku oluyordu. 21 hafta olduk tam geçmedi ama baya azaldı
BusrAsil2019 kh3867 metalik tat az önce sinirden oturup ağladım öyle rahatsız ediyor ki beni ilk hamileliğimde de vardı erkek çocuğu öyle yaparmış diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama benim bu da erkek
Whitecolour BusrAsil2019 aa cinsiyetle mi alakalıymış 2.çocuğum bu ilkinde yoktu bu tuhaf tat ve cinsiyetimiz erkek 🥹🩵
Niloyaaaaa BusrAsil2019 benimde bebeğim erkek ve ilk haftalarda resmen bu yüzden oturup ağlıyordum ağzımda iğrenç acı bir tat vardı yediğim yemek bile o tatta oluyordu yiyemiyordum açım diye oturup ağlıyordum doktorum mide kapağı gevşediği için gebelikte olur dedi mide asidin yükseliyordur dedi Rennie şurup verdi 2 günde o acı iğrenç tat yok oldu ama erkekte ilk defa böyle bir şey olduğunu duydum doğru olabilir bence 😅
Limonlukekkk BusrAsil2019 benımki kız 8 aylık olana kadar çektım ben sanki demiri ısırmışım gibi çirkin bi tat şu an 35 haftalığım yok çok şükür
DryStr @qkh3867 bende de var maalesef hele ki midem bulandıktan sonra🤣 @BusrAsil2019 evet metalik bi tat bıktım bazen ağlıyorum bende😆 12+6 haftalık gebeyim cinsiyete erkek demişti doktorumuz.Kızımda hiç böyle değildi
DryStr @BusrAsil2019 demek ki ilk bebeğim kız 4 yaşında 2. Gebeyim yani bilmiyorum ama bende erkek ve kız bebek gebelik süreçlerinde farklılıklar var 😁 sağlıkla gelsinler inşallah
Qnl kh3867 demir ilacı içiyor musunuz o iğrenç tadı magnezyum ve demir ilacı yapıyor zaten tüm vücut tepetaklak olmuş durum da
Catcad Benim bebeğim kız ama bende de o tat vardı. Şu an 8 aylık hala ağzımın tadı tam düzelmedi ama ilk 4 ay kadar kötü değil. Ben ağzıma ne sürsem sonra dişimi dilimi fırçalıyordum. Böyle çözüm bulmuştum.
BusrAsil2019 Whitecolour yani tesadüf mü bilmiyorum ama öyle derlerdi ilkim oğlan oldu bunda da aynı tat olunca acaba mı dedim bunu da dr erkeğe benziyor dedi yani olabilir 😀