Ftmsre Yeni doğan için çamaşırları yıkarken deterjan kullandınız mı hangi marka önerirsiniz ben siveno kullandım ama kokusu çok kötü
Ftmsre Betul-97 bana değişik geldi kokusu elimde kalan kokudan bahsediyorum tabi henüz çamaşırlar çıkmadı çıkınca bakacağım leke çıkarıyor mu acaba
Retjza Siveno kullanıyorum, kokusu beni rahatsız etmiyor, hatta içerisinde parfüm bulunduran Dalin ve muadilleri daha çok rahatsız ediyor beni. Ben kurutma makinesine de atıyorum bebeğimin kıyafetlerini, üzerindeki tüm koku gidiyor.
Ftmsre Retjza yeni doğan kıyafetlerini kurutmaya atmayın çeker dediler o yüzden korkuyorum atmaya da sererek kurutacağım
Nazo77 Retjza Dalinin kokusu hep rahatsız etmiştir beni küçüklükten travmam mı var bilmem mide bulandırıcı geliyor bana 😅
Deletedmom_115 Ftmsre çok memnunum içeriği de temiz diye biliyorum kokulu olanlarında var en güzeli yeşil kapaklı olan bence
Busra3590 Ftmsre inatçı lekeleri çoğu çıkarmıyor leke çıkarıcı illa gerekiyor oda baby me toz olan güzel kokusu çok güzel🌸
balim35 @Ftmsre uni baby yumuşatıcı ve deterjan aldım gayet güzel kokusu, trenyolda ya da hepsi buradada indirim okuyor öyle biraeyde almıştım açıkçası …_
Ftmsre tinkerbell18 bende ilk bebeğimde granül sabun kullandım ama lekeleri hiç çıkarmıyordu o yüzden bunda onu kullanmayı düşünmüyorum içeriği temiz ve leke çıkaran bişey aradım ama hangisi en iyisidir bilemedim siveno övülüyordu onu aldım
Lyhsce3386 Hacı Şakirin rendelenmis sabununu kullaniyorum kizimdada kullandım çok memnundum oglumada aldim
Retjza Nazo77 Beni ağır kokulu bebek ürünlerinin hepsi rahatsız ediyor 😂 Bana göre bebek ürünlerinin parfümlü parfümlü kokmaması gerekiyor ya