Momellaa Erimveannesi çok üzüldüm canım inşallah düşmez ve seninle kalır bebeğin dua edicem senin için
Erimveannesi Momellaa cok tesekkur ederim Allah razı olsun çok sukur bedenlerımız yeserıyo bu olmadı Allah olmayanlara ve bızede hayırlısını versın ınsallah🙏🥰
moonlight41 Erimveannesi amin amin inşallah ama ben korunucam valla bi düşük daha kaldıramam tüp bebek yaptırcam bu sefer
cansuk34 moonlight41 canim ben düşük yapalı 3 ay oldu. 1 tek düşüğüm oldu doktor bir sürü test yaptı. Kan pihtasma sorunum çıktı şimdi bebe aspirine başladım.
moonlight41 Almirolie kimyasal gebeligin norml olduğunu yaşının genc oldugunu deneyerek sağlıkli elde edebilecegimi soyledi genetik taramali tüp bebek önerdi
Almirolie moonlight41 ben bir başka doktora daha görünmenizi öneririm yada göründünüz mü pcosta zor hamile kalmak ama imkansız değil ben pcos ile hamile kaldım kan pıhtılaşması yoktur değil mi sizde
moonlight41 Almirolie var Pihtilasma ben kac doktor değiştirdim sayamam istanbulda bahcecide mehmet rasit hocaya bile göründm
Almirolie moonlight41 peki başka hamileliğinde kan sulandırıcı iğne kullandın mı belki o tutar bebişi
Almirolie moonlight41 rabbim tez zamanda minnoş mu minnoş bir bebek nasip etsin yada iki mi desem hayırlısı ve sağlıklısı 💗