Nevrie Hayat70 ben şu an 30+2 deyim (1.68- 83 kg) ilk başta l ve xl almıştım iyi olur diye ama acele etmişim şu an xxl aldım baya buyuk ama göbüşü düşününce iyi gibi geldi
nur-can621 Hayat70 doğumdan sonra karın şişiyor dikiş oluyor birde bol olunca sıkmıyor karnı o yüzden çoğu kişi aynısını demiş
LinamAsyam Hayat70 normalde ne giyiyorsan bir tık üstünü al L beden olur en fazla. Ben hata ettim XL aldım bol geldi hoşlanmadım hiç. Kilolarımız aynı 😍
seevoolii Hayat70 xxl size büyük kalır kesinlikle ben 108 kilo ve 30+6 gebelik ile xxl giyiniyorum öyle söyleyeyim
Leyliya Hayat70 bence bu markaya göre değişiyor instagramdan rimelhomewear sayfasından aldığım lohusa takımı xl ve bol geldi (27+5 ikizlere hamileyim) yedek takım olarak trendyoldan miss dünya lissa satıcısından xxl aldım bir tık dar geldi 🙃
Newmom1234 Hayat70 ben de normalde pijamalarımı S alırım ki zaten bol olur pijamalar sezaryen olurum olmam takımları aldığım zaman bilmiyodum dikişlerime gelir acıtır korkusuyla XL aldım daha kullanmadım inşallah bi hafta sonra kullanıcam.
Myrtle Hayat70 benim biri hamile biri normaldi. Hamilenin farki belinde ayarlama lastigi diye biliyorum 🤔. İkisi de oldu bana