Hayat70 Merhaba hanımlar şuan 33+1 haftalık gebeyim.Boyum 1.63 kilom 69.Doğuruncaya kadar kaç kilo alırım bilimiyorum.Şimdiden pijama takımını almayı düşünüyorum.Ama kaç beden almam gerekiyor bilmiyorum bir fikri olan varmı acaba.
Aylaa123 Hayat70 ben normalde s giyiyordum pijama takımlarımı m beden aldım zaten çoğu hamile kıyafetinin kalıbı büyük . Tam kalıpsada 2 beden büyüğünü alırdım ama ben önce aldım siz sona yaklasmıssınız bir beden büyük almanız yeterli olur hangi beden giyiyorsanız
Myrtle Hayat70 1.64 65 ile doguma girdim l ve m beden almistim ikisi de oldu. L ve xl alabilirsiniz siz de. Simdi denerken az bol gelirse dogumda da rahat olur cok buyuge gerek yok bence 🤔. 34te denedigimde olanlar dogumda da oldu bana
Hayat70 Hicran57 Biraz bedenen büyük gibi geldi.Doğrurunca zaten o karın inmiyormu Xl alsam küçükmü gelir acaba.
Hayat70 Aylaa123 Yok hamile pijaması olarak değil normal pijama olark alcam.Gebe kalmadan önce m giyiyordum.Gebeliktede m beden salaş kesim elbiseler giydim şuan bedenimi inan hiç bilmiyorum.🤦
Aylaa123 Hayat70 o zaman kalıplarına bakın alırken l beden felan alın zatem doğum sonrasıda pijama rahat rahat giyilimce iyi oluyor
nur-can621 Hayat70 doğumdan sonra karın şişiyor dikiş oluyor birde bol olunca sıkmıyor karnı o yüzden çoğu kişi aynısını demiş
seevoolii Hayat70 xxl size büyük kalır kesinlikle ben 108 kilo ve 30+6 gebelik ile xxl giyiniyorum öyle söyleyeyim
Hayat70 Aylaa123 Kimisi XXL demiş çok şaşkınim biraz büyük değilmi zaten doğurunca o göbek gitmiyormu.
Hayat70 Aylaa123 Şimdi M beden pantolon olmaz ama elbise salaş olunca fark etmiyor.Pantolon hiç giymedim bilmiyorum.Ama M beden ve L olmaz .
Hayat70 Myrtle Xl olur diye düşünüyorum ya bende ama hamile pijaması değil normal pijama olcak fark olmaz değil mi.
Booksandcats Normalde M giyiyordum XL almıştım ama erken davranmışım dar geldiler malesef tekrardan 2XL aldım 85 kiloyla hamile kalmıştım ama boyum 178 M oluyordu şu an 102 kiloyum XL da oldu ama biraz dar oldular iç gösterdiler
Hayat70 Booksandcats MasaAllah boyunuz pek uzunmuş karar veremedim şimdi.Bu göbek doğumda biraz giderse Xl olur gibime geliyor.😅
Myrtle Hayat70 benim biri hamile biri normaldi. Hamilenin farki belinde ayarlama lastigi diye biliyorum 🤔. İkisi de oldu bana
Ceylanbjk Hayat70 Herkesin fizik yapısı farklı ben deneyip aldım çok da büyük almadım zaten esneme payı var
Cosimaniehaus Hayat70 ben normalde xs-s giyiyorum. Normal pijama takımı m aldım ama l alsam daha iyi olurmuş sanki dedim. En az 2 beden büyük alın normal bedeninizden. En kötü terzide lastik kısmını daraltırsınız. Karın hemen inmiyor sanırım. Zamanla küçülüyor diyorlar.
Hicran57 Hayat70 o zaman XL alsanız daha iyi olur ben hamileyken diyorsunuz sandım XL hem biraz salaş olur hemde rahat edersiniz