Arkadaşlar ben uzuuun bir bebek arayışından sonra hamiş oldum. Ve elif şahine kadar 3 hastane 7 Dr değiştirdim :) kişisel tecrübelerimi paylaşayım ; gereksiz hiçbir bilgi vermez , içim rahatlamiyorsa bunu söylerim ve beni tanıdıkça daha uygun şekilde yönlendirmeler yapar , her mesaja anında döner , asla strese sokmak istemez .. düşük riski olan hamileliğimde sadece elif hanımla takibe gittim 29. Haftada yüksek tansiyonlar mi kanamalar mi dersiniz
… O hallerde ise gitmeye uğraşıyorum vs.. Obezim ve bebek kilo alsın ben almayayım diye olan cabami herzaman destekledi.36 37. Haftada gelir artık sandık , ilk gebeliğim .. gelmedi sıpam .12 Ağustos pazartesi günü nilüfer dorukta sezeryan planladık ben bir an önce doğsun kesin erken gelecek derken resmen 39+5 te sezeryanla yaklaşık 4 kiloluk oglusumu kucağıma alicam. Bu noktaya kadar her türlü sohbet muhabbet havasında güle ağlaya geçirdik. Elif hanıma gidecekler mizaç olarak sizinde o samimiyeti verirseniz oda size fazlasıyla dönecektir. Hastanede günde 15 e yakın sezeryana girip bir yandan muayneleri aksatmayan nadir Dr lardan biri. Bu arada 35. Haftanizdaki fiyattan doğum fiyatı sabitlenir. 35.000 TL .
❤️