Gurescianne16 Cenk aşkalliye geçeceğim ilk kez gideceğim umarım ondan memnun kalırım, artık netleştirip yoluma devam etmek istiyorum. Elif hanım çok güleryüzlü evet ama o samimiyeti alamadım bir türlü ilk haftalarda acaba bebek küçük ondan detay bilgi vermiyor diye düşündüm keşke en başta değişseydim kafamda özel doktoru böyle olmamalı. İlk doğumumdaki doktorum her muayenede odaya girmeden kilo tansiyonuma bakılırdı burda bir kere bile bakılmadı belki tansiyon sorunum var mesela, odaya giriyorum bir merhaba bir hoşgeldiniz ya da nasılsınız sormak yok odaya girip ben selam veriyorum, muayene ücreti ödüyoruz o kadar odaya girmemle çıkmam 10 dk en fazla o da en fazla, ilk haftalarda bazı problemler yaşadım bilgi alamadım düşük riski mi var ondan mı acaba diyorum 12. Haftaya kadar her gebelikte düşük riski var diyor ama o sorunu neden yaşıyorum olası da olsa sebepler söylemiyor bende endişe ediyorum bu sefer acaba düşük riskim var da korkutmak istemediği için mü söylemiyor diye düşünüyorum inanın bu hafta oldu için hiç içim rahat değil endişeli gidiyorum belli ediyorum endişemi yani endişemi gidermedi hiç,