Ece5454 çok şükür 47 günlük olduk 2. Sezeryanım ilki. Genel olmuştu ( bu bana. Özgü bir şey bide bilinçsizlik olsa gerek 2 gün nefes alamama durumu vardı. Ara ara narkoz etkisi. İdi diye düşünüyorum) dikişlerim yapıştırma yapıldı hiç uğraşmadım yürümesi en kolayı bence hatta bu kez hemşireler bile gelip kaldırmadı ben kendim kalktım yürüdüm (spinal anestezi oldu bu sefer ki karına bastırma olayı olmadı iki doğumum dada kum torbası koyuldu. ( o beni çok rahatlattı ) ilk 5 gün anestezi yi atamadım boyun ,bel omuz ağrısı çektim ( yanınıza sert kahve alın şekersiz sade bişey yiye içe bilirsin dedikleri zaman iç sürekli ) birde kuzu canped yada depend mutlaka al Çantana koy çok rahat edeceksin onunla birde emzirme yastığını mutlaka yanına al o çok rahat ettirdi bol bol yürü Bacagını karnına çekerek gazını çıkartınca daha rahat oluyorsun birde tek kişilik odada olmayacaksan klozet üstüne serilen muşambalar var ya Kullan at onlardan al yanında kinin hijyen anlayışı aynı olmuyor senin ki ile yanımda ki anne. Çok dikkatsizdi o yüzden çok rahatsız oldum Göğüslerini şimdiden hazırla Kremle ,soğan suyu sür günde 1.2 kez hassasiyeti önlüyor gümüş kapağın var sa şimdiden tak günde 4,5 saat Bunlar en can alıcı tavsiyelerim anne olmak çok güzel bir duygu inan ne dikiş acısı. Ne başka bişey hiç aklıma gelmiyor (çok ta acımıyor benim çok sıkıntılı geçti hamileliğim ve öncesi oğlumu kaybettim kasımda 2 sene oluyor o süreç beni çok yıprattı Hiç korkma çok neşeli pozitif enerji ile gir ağrı hissetmiyorsun anestezi yi çabuk at gayet yeterli anestezi süründürüyor insanı sağlıkla kavuşun inşallah bu arada canpedi bir beden büyük al ( külot şeklinde olanı ) zaten lastikli olduğu için sarıyor vücudun korse gibi o yöndende güzel ikinci gün vücut ödem topladığı için daha rahat ediyor bir büyük bedende )