seymat98 Geg65 Benim erken doğum ihtimalim var benim kaçıncı haftaya kadar vuracağım belli değil. Erken doğumu ve tansiyonu baskılasın diye gündüz coraspin akşam 22.30-23.00 arası vuruyorum. Doğumdan sonrada bir süre kullanacağım
Geg65 Aysegul0000 koldan nasil kendiniz yapiyosunuz? Ben de mumkun degil artik gobekten cunku asla tutulmuyor kola gectim bayadir ama kol cok aciyor yada esim cok acitiyor bana da tarif etseniz kendim denesem 🥴 gobek cok rahatti gercekten
Aysegul0000 Geg65 koltuk kenarı ya da yatak başlığı gibi yüksek ve sert bir yere kolumu dayıyorum. Tam arka kas bölgesini elimle araya sıkıştırıp ilacı yapıyorum. Kendim yerini ve hızını ayarladığım için ağrım olmuyor
seymat98 Evhamlikurabiyeanne Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bizlere de doğum sırasında dualarınızda yer vermeyi unutmayın 🤍
Ece5454 Evhamlikurabiyeanne yaa sizi hatırlıyorum neler çektiniz suyunuz azalmıştı şekeriniz çıkmıştı galiba şükür kavuşuyorsunuz şimdi :) kaçıncı haftada olacak sezaryen değil mi
seymat98 342134 Bende kollar karın bacaklar şeklinde dönüşümlü vuruyorum. En çok bacaklarım morarıyor
342134 seymat98 bende bir kere bacağıma yaptım baya morardı yapmadım artık en acımayan yer göbek bence uffff her türlüsü zor
seymat98 Ece5454 Ben ilk hamileliğimde preaklemsi ve hellp sendromundan 27+5 ama 24 uyumlu erken doğum yaptım. Kalp atışını duyduğumuz günden beri vuruyorum şuan 18+6 olduk
seymat98 342134 Kolay değil malesef. Yine de kolaylık diliyorum inşallah çok morarma şişlik olmadan atlatırız
Evhamlikurabiyeanne Ece5454 evet cok badireler atlattik 2 3 hafta ancak suyu idare eder falan dediler ama kizim mücadeleci cıktı cok sükür 38+1im 38+2 de olacak insallah doğum
Ece5454 Evhamlikurabiyeanne sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ilk sezaryen mi sizin bende sezaryen istiyorum ancak çok olumsuz konuşuyor çevredekiler sezaryen sonrası durumumuzu paylaşır mısınız 🌺
Evhamlikurabiyeanne Ece5454 insallah siz de öyle hepimiz yavrularimiza sag salim kavusalim insallah 😇 benim ikinci sezaryenim olacak insallah ama evet tecrübelerimi paylasirim tabii ki acikcasi ben de korkuyorum ilkinde hemen toparlandim da ikinci zor falan diyorlar
Ece5454 Evhamlikurabiyeanne yaa hep bi şey diyorlar zaten olumlu konuşanı görmedim 🫠 insanın biraz kendinde bitiyor olay o kadar savaş verdiniz kızınızı kucağınıza alacaksınız öyle düşünün 🌺 birde size son sorum sezaryen haftası neye göre belirleniyor bebeğin kilosu falan mı yoksa ortalama mı veriliyor