Sclozdgru Ben Bursa Bahçeçi ye gittim ilk sefer de kaldım çok şükür 4 yerde var Ankara Bursa İstanbul Diyarbakır doktorlar aşırı iyi ve laboratuvar ortamı mükemmmel sorunsuz
Marsmelow Zeyno800 Aret Kamar hocanın İstanbul Tüp bebek merkezi. Benim doktorum Emre hocaydı çok ilgili ve titiz. Aret hoca için de hep güzel yorumlar gördüm. Araştırabilirsiniz bence.
Ozelmelekannesi36 Zeyno800 kayseri sistem hastanesi Gökalp öner 3. Denemede oldu 2. Çocuk kendiliğinden oldu şuan 3. Çocuğa hamileyim
Zeynep0709 Zeyno800 Adana içinse Kışla Başkent Pınar Çağlar Aytaç çok ilgili çok memnunum kendisinden ❤
Zeynep0709 Zeyno800 18 yumurta toplandı 11 tane olgun çıktı 8 tanesi 3 günü geldi 2 tane donduruldu kalan 6 tanesinden 3 tane 5. Güne geldi ilk transferimde 3 gün olanları takibini yapıldı ama 5. Günü gelemedi kalan 3 embriyo dan ikisi tuttu işte orta kaliteydi
Zeynep0709 Zeyno800 Yaştan dolayı 2 tane koyulması yasaktı benim 2 tane embriyolarım iki kere donduruldu kalan embriyo bi daha dondurulmayı kaldıramaz diye iki tane transfer oldum yoksa kolay kolay yapılmıyor
papatyaolsun Zeynep0709 canım neden 2 kere donduruldu? Kaç tane transfer edileceği önceden belirlenip ona göre çözdürme işlemi yapılmıyor mu
Zeynep0709 papatyaolsun Histeroskopi oldum ondan dolayı ilk donduruldu 5. Güne 3 tane geldiği için tek kapta donduruldu ilk transferim çözdürüp bi tane tranfer oldum kalan ikisini geri dondurduk
papatyaolsun Zeynep0709 normalde hepsini ayrı ayrı kaplarda mı dondurulmasını istemek gerekir canım peki. Çünkü mesela 3 embriyon varmış, bir tane embriyonun çözülmesi için diğerleri de çözülüp duruyor. Doğru mu anladım
Zeynep0709 papatyaolsun Doğru anladın canım bi kap çözdükleri zaman içinde olanlar çözülüyor.Doktora bilgi verip doktor karar veriyor öyle arayıp bilgi veriyorlar kap başına ücret aldıkları için o yüzden ona göre karar veriyorlar. Bi de 5. Güne 4 tane gelmiş olsaydı iki iki donduruldu