Eslam Lagertha46 hamileliğin ilk 2 ayi itibariyle sadece ucu değil komple simsiyah oldu hatta abartısız v yaka hic giymedim sıfır kollu giyemedim yukaridan itibaren simsiyahti şuan 37 hafta sadece gögüsümde kaldi doguma kadar insallah tamamen gecer gercekten coook kötü duruyor psikolojimi bozmustu ilk zamanlar
Aylaa123 Lagertha46 gebelik hormonlarından kaynaklı oluyor benimde gögüs çevrem pempemsiydi şimdi kahverengiye dönmeye başladı
Eslam Zhra42 aa ilk defa duydum ve onayliyorum 2. Ay kaarardi is düştü dediler oğlum olucak insallah . Mekani cennet olsun allah rahmet eylesin
Sedadvc Booksandcats Aslında küçük memeliler olarak şanslıyız. Gebelikte normal boyutlara geliyor. Büyük memeli arkadaşlarımın gebelikten sonra memeleri çok sarktı. Çok sikayetcilerdi bu durumdan. 😂😅
Booksandcats Sedadvc eskiden dümdüzdüm şu an normal sayılabilecek bir büyüklüğü var 🤭 doğumdan sonra da çok sarkmaz sanırım yine de diye düşünüyorum
dorukabioluyor Sedadvc küçük memelerde sarkıyor hatta büyüdüğü için çatlak oluyor geri emzirme döneminde sönüyor balon gibi. Yani her şekilde meme ilk formuna geri dönemiyor.
NM_mom Şu an hamileliğimde karardı kızımda da kararmıştı, doğumdan sonra açıldı. Arkadaş, erkek çocuktan sonra açılmıyor daha da kararıyor demiş🥲
Busraapaydn01_ NM_mom yani ilk hali gibi belki kararma kalmaz ama hamile olmadan önceki haline de dönmez diye düşünüyorum
Seray11ay NM_mom bende bı arkadaşla bu konuyu aciyodum😄. Erkek gebelikte meme ucu çok kararıyormus kız gebeliğe göre. Peki kaçıncı ayda çok kararmaya başlıyor acaba?
Sedadvc Booksandcats Yok yok bizimkiler sarkmaz 😀 Şu an 80 beden giymeye basladim. Bu büyümüş hali 😂 Sarkacak bir hacmi yok ki 😂😂