Lagertha46 Kızlar sebebi ne iyice rahatsız olmaya başkadım karardı artık koyu demicem önceden açık renkti ister istemez rahatsız oluyorum
Silacavdar Lagertha46 gebelikte meme ucu kararması gayet normal bir durum neyinden rahatsız oluyorsunuz
sltn2686 Lagertha46 benimde oldu birde göğüslerim resmen 2 beden büyüdü ,bende hoşlanmıyorum ama hormonal işte normal şeyler
Lalemmm12 NM_mom geçmiyor aksine daha cok kararıyor canım üzgünüm benim asla esmer değildi ama oğlum doğduktan sonra karardı resmen erkek bebeklerde cok kararır
Gunduzsabah NM_mom benim gogsum tamamen karardi dogum yaptim ama gecmedi bir sure sonra mi geciyor acaba sizinki hemen dogumdan sonra mi gecti
Zhra42 Lagertha46 Benim annem rahmetli eğer koyu oluyorsa erkek açıksa kız derdi gerçekten de benim oglanlarda koyulasti kızım da acikti
Lagertha46 Zhra42 rabbim rahmet etsin öncelikle ama brn kız hissediyorum yarın görmeye gidiyorum hayırlısı olsun ❤️
Eslam Zhra42 aa ilk defa duydum ve onayliyorum 2. Ay kaarardi is düştü dediler oğlum olucak insallah . Mekani cennet olsun allah rahmet eylesin
Sedadvc Booksandcats Aslında küçük memeliler olarak şanslıyız. Gebelikte normal boyutlara geliyor. Büyük memeli arkadaşlarımın gebelikten sonra memeleri çok sarktı. Çok sikayetcilerdi bu durumdan. 😂😅
Seray11ay Lalemmm12 erkek bebekte karardığını bende duydum. Erkek bebekte başka nasıl değişim yada belirtiler oluyor acaba ?🩵