Irmakabla biranne__ önce çatı muayenesinde alttan yumuşasa açılma istedikleri işin vajınal sunı dedı doktorumuz
hayalim35 biranne__ doktordan doktora değişiyor ama ikinci doğumumda 41 haftalık oldun rahmin yeterince olgunlaştı hem ilk doğum değil hem haftan ileri rahmin uyarılmayı bekliyor fitille uyaracaz dedi
Dilek_04 Irmakabla hayırlı olsun inşallah 🤲🏻 sağlıkla büyütün durumunuz nasıl bebişiniz iyisinizdir inşallah 🥰🤍
Irmakabla Dilek_04 sağolun iyi olmaya çalışıyoruz bende dikiş var zorlandım diye yırtılmalarım oldu bir ara bitmeyecek sandım bebeğimde erken doğduğu için suan farkında değil 🤭 emzirmeye zorluyorum sütüm insin onun satılığı olmasın diye inşallah basarıcaz 🙏🏻🌸
Irmakabla Dilek_04 38haftalık doğurdum suyunda ciddi azalma olduğu için yatırdı doktor mecbur suni ile başlatırız dedi
Seymaduman Eliyuss ben hollandada yasiyorum bu hafta suni sanci ile dogum yaptim ilk gun alttan ballon takiyorlar onla acilma sagiliyorlar.. ondan sonra agizdan ilac veriyorlar 3 kere sonra serumla veriyorlar..
Bekirbusra Eliyuss ilk fitil olarak aldım 20 DKK icinda sancilarim tavan yapti hiç acilmam yoktu o yüzden çıkardılar daha sonra kendi çabalarımla ara ara damrdan suni sancı derken sonunda dogurmustum
Dilek_04 Irmakabla anladım sağlıkla büyütün inşallah haftanız gayet iyiymiş ben erken doğurdunuz sandım . Tuzla devlet te doğum yaptınız değil mi?
Esim Irmakabla merhaba, benim de 1 haftadır suyum az, 2 günde bir takip ediliyor. Alt sınırda dedi doktor sizin hiç beklendi mi direkt doğuma mı alındınız
Dilek_04 Irmakabla Ne demek ☺️ Bende tuzla devlet te doğum yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederse. Kendinizi toparladığınız zaman tecrübelerinizi anlatır mısınız ? Doktorlar ebeler ilgiler nasıldı çok merak ediyorum ilk gebelik bide kokuyorum 🥹