Tugcev Badehandekuzey nipty temiz çıktı bir sıkıntı yoktu çok şükür. 34. Haftadayız genel olarakta yolunda her şey
Canoski 17 hafta bitiyorcnm bzm ben sıvı aldrmadim fetal dnda yaptrmdm ultrsnlarimz çk ii olduğu icn özel.dktra da gttm o doktorumdda dedi yaptırma die 29 agstsda ayrntli ultrsnmz var 20 jaftada yapilan
Zeh123 Badehandekuzey ikili testlerde yanılma payı yüksek inşallah fetal sonucunuz tertemiz çıkar içinizi ferah tutun 🌸
merimiri Badehandekuzey Burası ikili sorunlu çıkıp sonucu tertemiz çıkanlarla dolu sakın canınızı sıkmayın üzülmeyin bunlar tanı testi değil 🤲🏼 tertemiz çıkar sonuç merak etmeyin
Badehandekuzey merimiri teşekkürler aslında ultrason sonuçlarım temiz olduğu için içim bi nebze rahat ama kan uyuşmazlığımda olduğu için kanda risk çıkınca korkum
Drfatma Benim ikili testim çok yüksek riskli çıkmıştı usg bulguları normaldi yaşım da 27, kendim de doktor olmama rağmen çok endişelendim ama ikilinin doğruluğu yüzde yetmişlerde. Fetal dna tertemiz çıktı çok şükür inşallah sizin de öyle olur 🪻
gktgmom Badehandekuzey bizim ikili tarama testimiz riskli çıkmıştı fetal dna yaptırmıştık sonuçlarımız temiz gelmişti inşallah sizde iyi sonuçlar alırsınız 🙏🏻