H-ckerana hepoyleolurzaten__ Doktorda iyice gelişmleri için bekletmek istedi.Rahim ağzım kapalıymıs bebekler yuksrdaymıs haftayada böyle olursa normale zorlamayız sezeryana alırız dedi.
hepoyleolurzaten__ H-ckerana Hayırlısı olsun hakkınızda bebekler dönmüşmu benimkiler dönmüştü geçen hafta gittiğimde gerçi donmesede birşey fark etmiyor sezeryaan olucagim için şuan kaç haftalık oldunuz
H-ckerana hepoyleolurzaten__ baş aşağılar uzun zamandır.38+2 de doğum bekliyoruz şuan.Çok şükür bugünlere gelebildik diyorum.Sancım 3-4 gündür azaldı şükür.Sadece kasılmalar oluyor ama şunu farkettm yattıkca artıyor.Ayaktayken olmuyor fazla.
Mugey Doğumu yakın olan ikiz anneleri doğum olduğunda yazsa bzim gibi 30 haftayı geçmiş olanlar takipte😀
hepoyleolurzaten__ H-ckerana 😂 heycanla bekliyoz bende 28inde dogurcam inşallah doktorum yine fikir değiştirmezse 37 haftalık oluyoruz ozaman normalde bu ayın 19 gün vermişti değiştirdi
H-ckerana hepoyleolurzaten__ Ben sizden önce dogururum o zaman muhtemelen.İyiki 37 yi beklediniz 36 mecbur kalmadıkca erken oluyor.Anne karnında ne kdar dursalar kar emme refleksleri falan iyice gelişsin.
hepoyleolurzaten__ H-ckerana tabiki ne kadar dururlarsa okadar iyi ama bu aralar aşırı bel ağrısı var bebekler oynadıkça belim cok ağrıyor o biraz sıkıntı olmaya başladı ilk siz dogurcaksiniz bir iki hafta sonra ben sezeryan yerim falanda aşırı ağrıyo
H-ckerana hepoyleolurzaten__ Uf bende sezeryan olmadım hiç olursa ilk olacak merak ediyorum ama korkmuyorum nedense 😊 normal dogumdaki suni sancı,sancılıyken alttan açıklık muaynesi falan daha zor geliyor sanki.