dogakartal Anonimanonim ben şuan 5+1 im canım bugün gördük 2000 i geçince görünür demişti doktorum 3 gün önce benm beta 1536 dı göründü bugün 🌸
Fatmanur12345 dogakartal canım kusura bakma rahatsız ediyorum benim 31 Temmuz betam 107.18 idi 9 Ağustos sabah randevum var kese görünür mü sizce
zlemceylan bebegimolacak evet halen devam ediyorum ovulasyon testine ovulasyon pik gibi ama açık pembe gibi hafif akıntı gelince test yapmak istedim artımed silik çıktı prodoctor da çıkmadı yüksek ihtimalle yumurtlama günüm
myangelson zlemceylan evet oluyor benim başıma geldi geçen aylarda. Pembe akıntı da gördüm kahverengi akıntı da. Bugünü degerlendirin ne olur ne olmaz
zlemceylan myangelson yüksek ihtimalle bende gelince şaşırdım bi ovulasyon testinde de pik gibi çıktı zaten 🥰🧡
dogakartal Fatmanur12345 1800 1900 civarı çıkması lazım canm 9 ağustosta 2000 i geçince görünür demişti doktor idarsra sıkışık git görürsün bence 😊😊
myangelson zlemceylan bu pembe lekelenmenin üzerine 14 gün koyup sayarsiniz adetiniz o zaman gelebilir bu yumurtlamaysa eğer 😊
dogakartal Fatmanur12345 rica ederim canm benm inşallah görürsün sende keseyi bende şuan bebeği görmek için sabırsızlanıyorum bu hafta geçmez bana artık 🥹☺️
Fatmanur12345 dogakartal kesinlikle zaman geçmiyor bende 31 temmuzdan beri bekliyorum bir türlü o gün gelmedi😁🥰😍😍
dogakartal Fatmanur12345 havalarda sıcak günler uzadı geçmiyor gerçekten ama bi bakmışsın cinsiyet tahminleri yapacağımız günler gelecek 🙏🏻🌼
zlemceylan myangelson evet yüksek ihtimalle yumurtlama yarın göreceğim bakalım tekrardan ovulasyon testi yapacağım 💖