Momellaa zlemceylan hamilesin canım muhtemelen benimde aynı marka testti ve bu kadsr silikti beta 7 ile öğrendim gözün aydın
zlemceylan Momellaa emin değilim yumurtlama dönemimde olabilir ondan kaynaklı mı diye düşündüm acaba ya
Bir_nazenin01 İlk yaptığın test days doctor ise çok inanmayın derim yalancı pozitif konusunda artımed ile yarışır prodoctor doğru söylüyor her zaman için ben sanki prodoctor da göremedim Rabbim kucağınızı doldursun 💖🥰
blueberyy00 zlemceylan artımedde o çizgi hep çıkıyor bence ya beni geçen ay iki testi de yanılttı bence yumurtlama değilse kan verin
BilgecyLn zlemceylan benim bugün yaptığım ovulasyon testiyle aynı son testin koyuluğu ama benim bat 10 ağustos
Anonimanonim dogakartal doğa merhaba☺️ hatırlıyo musun geçen yorumlaşmıştık sen demiştin yanlış hatırlamıyosam dün yaptım negatif bugün pozitif diye Benim de aynı şey başıma geldi😍
dogakartal Anonimanonim aaa hatırladımmm canım hayırlı olsun 10 gün önce pembe ovülasyon testlerine bakmıştık 🌼 rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 bende bugün bebişimin kesesini gördüm haftaya kalp atışı için gideceğim 💓🐣
Anonimanonim dogakartal oy masallahh 🧿 🧿 ne kadar sonra kese görünüyor yani benim şimdi napmam lazım😍
dogakartal Anonimanonim ben şuan 5+1 im canım bugün gördük 2000 i geçince görünür demişti doktorum 3 gün önce benm beta 1536 dı göründü bugün 🌸
zlemceylan bebegimolacak evet halen devam ediyorum ovulasyon testine ovulasyon pik gibi ama açık pembe gibi hafif akıntı gelince test yapmak istedim artımed silik çıktı prodoctor da çıkmadı yüksek ihtimalle yumurtlama günüm