Hilal2901 hsnb ilki 40+6 da sancım açılmam yoktu suni verdiler direk sancıyı ilk defa bunda hissettim😂
Suna11 Hilal2901 Paylaştığınız için teşekkürler. Bebeğiniz sağlıkla büyüsün inşallah ❤️❤️ Böyle hikayeler okudukça cesaretim artıyor🫶🏻
Hilal2901 Suna11 yaparsın yaparsın o kadar güzel ilerletiyor ki vücudun seni tek yapacagın haraketsiz kalmamak ve derin nefesi ihmal etmemek❤️❤️
Eminebil Hilal2901 Canım hayırlı olsunnnn🥹 Son haftalarda pilates, yürüyüş, çay, hurma vb doğumu tetikleyecek bir şeyler yapmış mıydın. Ayy darısı bize ben de son günlerdeyim 💞🤲🏼🫶🏼
Hilal2901 Lovelovebaby aminn valla o bir iki ıkınmada geliyor her türlü sadece sancı kısmı uzun sürüyor 😂 insallah daha güzel bir hikayeniz olur
byz20 Hilal2901 maşallah. Allahım bebek bekleyen herkese bir avazda sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin. Biz de 36+1iz bugün. Artık sabırsızlıkla bekliyoruz.
Hilal2901 byz20 hadi az kalmıs son 1 ayın insallah sağlıkla kucağına alırsın senin de böyle güzel hikayelerin olur da okuruz burdan
byz20 Hilal2901 ayy inşallah. Ben de normal doğum istiyorum. Bu arada bu ahududu çayı hurma aksak gebe yürüyüşü vs kaçıncı haftadan sonra yaptınız. Bir de Meryem ana otundan bahsediliyor
Hilal2901 byz20 son 1 ay kala yaotım sanıım veyada 3 hafta kala. Meryem ana otunu kullanmadım çok da inandırıcı gelmiyor bana nedense 😂
Beetl_16 Hilal2901 Hilal2901 sadece dikiş olsa iyi. Damarım çatladı ıkınmaktan bebek inmedi aşağı ve hemşirelerin mideme baskısıyla doğdu. O baskıda da karnımın heryeri morardı
Beetl_16 Hilal2901 sadece dikiş olsa iyi. Damarım çatladı ıkınmaktan bebek inmedi aşağı ve hemşirelerin mideme baskısıyla doğdu. O baskıda da karnımın heryeri morardı
Hilal2901 Beetl_16 ay aman be benim de kaslarım yağ dokualrım hepsi yırtılmıstı ve organ sarkmam olmustu. Ama buna bak bir de 🥹
Beetl_16 Hilal2901 gerçekten içimi çok ferahlattınız. Düşünün ben gidip doktora isteğe bağlı sezaryen istiyorum aynı şeyleri yaşamamak için dedim 😊kabul etmedi ama
Glstmr Bende 34+1 deyim heran regl olacakmışım gibi bir ağrı bacak ağrısı bel ağrısı ve kasılmalarım oldukça büyük tuvalet hissi oluyor bunlar hazırlık ağrılarımı yoksa nedir bilemiyorum randevumda 21 ağustosta 2 haftam var daha
Zeyyno_ Hilal2901 Ayy umarım Benmde böyle kısa sürede güzel bı doğumum olur kendi sancimla ilkinde kendi sancım gelmişti bakalım bu nsl olacak 🥰