Yimma Ciğer ve kumru yemeyi , hop oturup hop kalkabilmeyi, tuvalete normal sıklıkta gitmeyi özledim Cansu-2600
Cansu-2600 Yimma Ya Kumru yiyemiyor muyuz benim de canım o kadar çok istiyordu ki bu hafta sonu yemeyi düşünüyordum 😁
MiracAlpinveUmutunAnnesi BusrAsil2019 12+6 günlük hamileyim ozamandir içmiyorum işte ama artık dayanamıyorum hele bugün başım dönmeye başladı kafam hiç birsey cekmiyo
BusrAsil2019 MiracAlpinveUmutunAnnesi ama kuzum senin epeyi olmuş be emeğine yazık olur bende yeni bıraktın sandım dayan doğumdan sonra kahveyle bir içersin😀
Yimma Cansu-2600 benim bildiğim kadarıyla salam sosis sucuk türevi şeyleri tüketmememiz gerekiyor o yüzden 6 aydır tutuyorum kendimi 3 ay sonra hemen yiycem 😄
Glm Zehra-55 niye öyle söylüyorsunuz? Mide bulantısından pek hareket ediyorum ve halsizlik var. İlk haftalarda normal diye biliyorum.
MiracAlpinveUmutunAnnesi BusrAsil2019 Ya valla ozaman da emzirme var. Yok ya ben halen çok zorlanıyorum hergun kendimle savaş veriyorum. İlk günler bulantim çok fazlaydı aramıyordum 1 2 gündür daha normal bulantı hemen aklım sigaraya kaydı
Mst12 Hamileliğim geçici bir süreç olduğunu biliyorum ve keyfini çıkarıyorum 😍 sadece tatlı şeyler yemeği özledim doğumdan sonra dondurma yaş pasta kurabiye bu tarz şeyler yemek istiyorum ☺️
KumsalAdaMom24 Cansu-2600 sanırım sadece hamilelik değil de yaz sıcağı da etkiliyor insan temas etmeyi bile özlüyor 😂
rabiabusray Kahve içmeyi, tatlı yemeyi, eski kıyafetlerimin içindeki görüntümü, eşimle sarılıp uyumayı, dinç olabilmeyi 😢
Tuzlimon1 Cansu-2600 yüzüstü yatmayı normalde sevmem ama çok özledim. Özgürce her şeyi yiyip içebilmeyi özledim birde 🤭