arnka_mommy Cansu-2600 yiyip yiyip kilo almamak 🫠 birde etkinlik yapmayı özledim bizim sıpa iki adım atsam yoruyor şimdiden 🤭
Glm MiracAlpinveUmutunAnnesi ben de hamile kalmadan içiyorum, 15 yıl içtim. Hazır bıraktınız bence özlemeyin🪷
Glm Cansu-2600 istediğim gibi spor yapmayı, her yere koşturmayı. Ne yalan söyleyeyim 12 haftalığım kalkıp banyoya bile gitmek zor oluyor, her şeyi eşimden bekliyor oldum ve hamile kalmadan evvel her şeyi kendim yapıyorumdum.
Cansu-2600 Glm Evet ya hem çalışıp hem eve yetişen tayfadanim bende şuan hala çalışıyorum ama eve yetemiyorum pasif görüyorum kendimi halsizlik falan oluyor 😁
06Canan Cansu-2600 normalde bebeğim çok hareketli ama nst ye girince bebeğe bişeyler oluyor sırt üstü yatmaynca kımıldamıyor mecbur sırt üstü yatıyorum 34 den sonra girmeye başladım yarın 37.haftamız
MiracAlpinveUmutunAnnesi BusrAsil2019 Çok normal çünkü benimde bugün çok canım istiyo kendimle savaşıyorum 🥺
Glm BusrAsil2019 ilk iki hafta canınız çekebilir sonra istek çok azalıyor, aramıyorsunuz bile merak etmeyin. Beyininizdeki nikotin reseptörleri azaldıkça istek kalmayacak, birkaç gün biraz dişinizi sıkkın🪷
KumsalAdaMom24 Cansu-2600 düşünmeden yemek yemeyi, kocamı özledim, kocamla sarılma seansı yapmayı özledim 😂 en çok da yüzüstü yatmayı özledim 🥹
Cansu-2600 KumsalAdaMom24 Sarılarak uyumayı ben çok seviyorum ama o kadar sıcak ki eli bile dokunsun istemiyorum 😁😁😁
Zehra-55 Doyasıya temizlik yapmayı, rahatça yüz üstü yatıp uyumayı, salçalı sosisi, belim ağrımadan saatlerce gezmeyi özledimmmm
tugce_snygt42 Glm maalesef doktorum bu kadar sabretmissin az daha dayan diyor bende mecburen doğumu bekliyorum 😊
Glm Zehra-55 niye öyle söylüyorsunuz? Mide bulantısından pek hareket ediyorum ve halsizlik var. İlk haftalarda normal diye biliyorum.
KumsalAdaMom24 Cansu-2600 sanırım sadece hamilelik değil de yaz sıcağı da etkiliyor insan temas etmeyi bile özlüyor 😂
MiracAlpinveUmutunAnnesi BusrAsil2019 12+6 günlük hamileyim ozamandir içmiyorum işte ama artık dayanamıyorum hele bugün başım dönmeye başladı kafam hiç birsey cekmiyo