Ftmnnr Babymom07 sarmiyo öyle yaşa ben paketin dibini tek başıma bı litrelik kolayla gören insan olarak azıcık yemek tatmin etmiyor 🤣
Ftmnnr Babymom07 ama yine de söylediğiniz iyi oldu çok tereddüt ediyordum yesem nolur gibisinden azıcık vicdanım rahatlamış oldu teşekkürler ediyorum 😇
Babymom07 Ftmnnr rica ederim ne demek bende başta onu yemiyim bunu yemiyim diyordum ama 9 ay geçmiyor valla öyle 😄 arada yedim
gonulmusic Sex özledim 😅😅😅 riskli bir hamilelik geçiriyorum ve ilk 3 ay yasaklamıştı doktor şimdi de eşim korkuyor bende korkuyorum tabi yapmıyoruz öyle 6 aydır yapmıyoruz 😅😅😅 biraz açık oldu ama
merve_89 Motosikletime binmeyi Kıyafetlerimi Zayıflığını Bu kadar tasalanmamayi Allah’ım 3 çocukla nasıl başa cikicam acaba
lamaan Cansu-2600 agriya dayanamayan biri olarak her hafif agriya ilac icerdim simdi bekliorum bebek ciksada icsem beklemeden🤣
Cansu-2600 lamaan Bende baş ağrısı çok çekerdim migrenim var bı tuttuğunda komalık oluyorum hamileliğimin ilk 3-4 ayı full baş ağrısı çektim her hafta serum yiyordum 😁😁