Sd2147_ Cansu-2600 ayakkabılarımı ve kıyafetlerimi giymeyi özledim hiçbiri olmuyor 🥲 daha aktif hareket etmeyi özledim 🥹
Cansu-2600 Sd2147_ Ayaklarım çok şişiyor öyle böyle değil iki numara falan büyüyordur kesin. Spor ayakkabı giymeyi bıraktım sandalet sürekli iş yerine gidincede terliğe geçiş yapıyorum 😁
Gebesasli Cansu-2600 bira özledim,midye sosis kalamar ahtapot karides. Sigarayı hamile kaldığımı öğrendiğim an bıraktım ama özlemedim cok sükür. Ennn çok bira özledim. Rahat rahat cinsel hayatı özledim bide. 🫢🫢
DenizKr Doya doya yemek yemeyi özledim. Evimi rahat rahat temizlemeyi özledim. 2.ayımdayım ve gerçekten beni mahvetti bulantılar.
Feyzaliyorum Cansu-2600 Sırt üstü uyumayı çoook özledim. Bir de herhangi bir riskli hareketi rahatça yapabilmeyi
vehyszm Cansu-2600 En çok uyumayı özledim.. Kıyafetlerimi rahat giymeyi.. Yorulmadan temizlik yapmayi.. Bazen evi saliyorum snra bı temizlik yapmaya başlıyorum çok yorucu 😁
Ftmnnr Cansu-2600 hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce market alışverişi yapmıştık bı dünya cips aldım sonra hamile olduğumu öğrendim hepsi rafta kaldı ben yiyemeyince kimse de yemek istemiyor 9 ay sonra görüşücez inşallah
Babymom07 meryemerdem yok sakatat yenmiyor ben hiç yemedim yani doktorum da önermedi aynı zamanda iyi pişmemiş et çiğ yumurtalı şeyler mayonez bazı dip balıkları ve tam pişmemiş yumurta da yenilmiyor yani parazit falan olabiliyormuş o yüzden ben dikkat ettim ama kola cips arada yedim 🙃 ama en çok özlediğim kokoreç 😋
Ftmnnr Babymom07 sarmiyo öyle yaşa ben paketin dibini tek başıma bı litrelik kolayla gören insan olarak azıcık yemek tatmin etmiyor 🤣
LeylaEla Cansu-2600 . sabahları yorgun uyanmamak . Şarküteri tüketmek (doğurunca inşallah hastaneye kumru bekliyorum dddim eşime) 😁 . Eski vücudumu özlüyorum . Kahveyi çooook severdim artık tiksiniyorum gebeliğimin başından beri dokunmadım 🥲 . Kıyafetlerime kavuşmak . Spora başlamak Bitiiiii 🤣
Tuugbaaa Birannecik10 bişey olmaz sosis değil ama ince doğranmış sucuk en azından 2 diliminde ye ben yiyorum pişmiş oluyo fırında baya göz hakkı bee 😂