[silindi] yokusbebek doktorlar ultrasondan anlıyormuş ya ikili testi 12. Haftada yaptıracağız ama bana ultrason da bile kalın gibi geldi 🥹
yokusbebek [silindi] Biz doktor değiliz, o yüzden anlayamayız :) Onlar da zaten ultrasondaki ölçümle öğreniyor. Ölçüm olsa yorum yapılabilir ancak. Şu an çok küçük olduğu için tam insan görünümü yok. O yüzden öyle görünmesi normal.
hubanurozbas- Ölçümlerde ense kalınlığı en fazla 2.5 ve üstü riski sayılıyor ama bebeğin daha çok küçük canım Şuan kafası zaten orantılı değil vücuda göre öyle gelmesi normal büyüdükçe şekil alacak vücudu
hubanurozbas- [silindi] Ölçümlerde ense kalınlığı en fazla 2.5 ve üstü riski sayılıyor ama bebeğin daha çok küçük canım Şuan kafası zaten orantılı değil vücuda göre öyle gelmesi normal büyüdükçe şekil alacak vücudu
[silindi] Elamomy ben kafa yapısından yani sullk teorisinden kıza benzettim doktora sordum hayır alakası yok erkek bebeğe benziyor 13 haftada net derim dedi
Gulasya [silindi] Doktorların dahi belli bir haftadan sonra saptayabilecegi şeyleri neden burda soruyorsunuz onuda anlamiyorum
yokusbebek [silindi] [silindi] Hayır yanılıyorsunuz. Bebeğiniz tam insan görünümüne sahip değil şu an. Çok küçük. O yüzden öyle duruyor. 11. haftada bile benim de boyleydi ama ense kalınlığı falan yok. Kendinizi boş yere strese sokuyorsunuz. Bu bebeğe çok daha fazla zarar verir. Ki siz 40 hafta dolana kadar her şeyi böyle kafanıza takarsanız işiniz çok zor.