Yaseyase Kızlar hamileliğinde vajinasında varis çıkan oldu mu? Doğumdan sonra geçer mi bilginiz var mı?
Mucizeayla Yaseyase bende iki aydır ne olduğunu anlayamamıştım internetten araştırdım sanırım bende de var 🥴
BusraaZeynep Yaseyase normalde bacağımda vardı 5 aydan beri de maalesef o bölgede var. Göremiyorum ama damar gibi şişkinlik bazen hiç ağrı yok bazen zorlayınca oluyor . Oksapar kullanıyorum ben kan sulandırıcı geçmedi ama başka şeyleri önlüyodur mutlaka
Damyavuz Yaseyase 2. Hamileliğimde çıktı varis illeti 🤦🏻♀️ vajinamın sol dudağına kadar uzanan vajinam da geçti. Şimdi ise çok erken başladı bebek toplar damara baskı yapıyormuş. Sol ayağım çok kötü ve bileğim kan topladı morardı. İnşallah bunda da geçer
Yaseyase Mucizeayla ay evet ya şekil bozukluğu oluyo şişlik var😣 son aylarda ağrı yapıyor baskı yaptıkça bebek
Yaseyase BusraaZeynep BusraaZeynep benimde damarlarım ve genital bölgemin kenarları şişti çirkin duruyo ve ağrı yapıyor benek büyüdükçe. Doktorum da kan sulandırıcı dedi ama sın haftalarım olduğu için kullanmamı önermedi variz çorabı kullan dedi
BusraaZeynep Yaseyase aynen öyle ben de varis çorabı çocuklugumdan beri kullanıyorum şimdi daha dikkatli kullanıyorum. Bana doğuma kadar kullanacaksın kan sulandırıcı dediler. Bir de normal doğum için pek olumlu bakmıyorlar size bir şey dediler mi bununla ilgili . Ben su an 31. Haftadayım
Sedadvc Yaseyase Doktor çok emin bir şekilde geçiyor doğumdan sonra dedi. Müdahaleye gerek yokmuş. Merak etmeyin geçer bence. ☺️
ozlemprlk16 Yaseyase ilk geceliğine son ay yaşadım bende bayağı damarlarım mosmor içi dolu belliydi ve sismisti doğumdan sonra 40 im çıkana kadar geçti Bi sorun olmadı şükür
Duyguuusdt Bende de 1haftadir farkındayım çıkmış. Cuma veya ptesi doktora gittiğimde soylicm bı baskı da var. Ve ayaklarımdada ağırlık hissediyorum vâris yok ama sanırım. 2. Hamileligim buarada
Yaseyase Duyguuusdt huzursuz bacak sendromu olabilir şoklayın bacaklarınızı önce sıcak su sonra soğuk su
ozlemprlk16 Yaseyase hayir canım vajina etrafında hemde bayağı belirgindi hatta daha fazla ilerlerse normal doğum yapamazsın dendi ama zaten ben yine normal yapamadım
Birbebekk Yaseyase merhaba 20 gün önce doğum yaptım baya büyük bir varsim vardı bikini bölgesinde doğum yaptıktan 2,3 gün sonra hemen geçti merak etmeyin geçer hatta aynı tarafta bacağımın arkasında çıkmıştı onlarda gitti