Ozgis1s sezaryene karar verilsede yapılıyo çatı muayenesi mağlefes neden yaptıklarıyla ilgili hiç bir bilgim yokAma ben yapılıyo diye biliyorum
Bende hep normal istemiştim kendimi ona hazırlamıştım sezaryenden korkmuştum ama çatım dardı normalde 38.hafta için sezaryen tarihi veriliyo ama biz doktorumla normal için bekledik belki değişir normal olabilir diye 39+4 de son çatı muayenem yapıldı mağlesef yine dardı ve darlıktan bebeğim kanala bile inemedi
39+6 için sezaryen günü verdi o gün de sancım çıkmıştı nst de evimi gidip tertemiz yapmıştım hastaneden sonra doğum yapacağım günün sabahı normal doğumum başladı suyum geldi sancılarım başladı sabah 4 den 11 e kadar sancı çektim eğer çatım dar olmasaydı o saatte kadar belki doğurmuştum ama sağlık olsun sezaryende çok güzeldi yalan yok zor tabiki üstelik iğneden bile korkuyorum ben ama çok güzel duygulardır spinal oldum bide en güzel yanı o ilk anı görmek ilk temas Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin siz bir soru sormuşsunuz ben de geldim kendimi anlattım kusura bakma 🌸☺️