merimiri Svl2109 34+2 yim bende dün gece hiç uyumadım kasılmalardan dünde aşağı doğru yoğun bi baskı vardı 2 gündür başladı zorluklar benim için
Svl2109 merimiri valla daha küçük gelicekti önlemler alındı sağlıkla gelsin adet sancısı gibi sancım var benim sizin de var mı
Teican Benimde 34 haftalıktan beri kasılmalarım var bu gün 38 haftalık olduk hala doğurmadım bakalım hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz
Momybaby Teican merhaba, kasılmalarınız nasıl oluyor? Bebeğin öne doğru toplanması gibi mi ? Karnım sürekli sertleşip toplanıyor onun dışında acı vs yok doktorada gözüktüm gerçi ama insan endişeleniyor 🤷♀️
merimiri Svl2109 ayyy bende doktora gitsem mi diye düşünüyorum kontrolüme 1 hafta var çünkü doktorum günde 5 sertleşmeye kadar normal artık büyüyor dedi rahim ağzına falan da baktı ama o zaman bu sorunlarım yoktu 🫤 çatı kemikleri açıldığı için sanırım artık ağrılar iyice arttı
Teican Momybaby evet karnım birden çok sertleşiyor bebek hep bir tarafa toplanıyor bu bir kaç dakka sürüyor bazen doğuracak gibi hissediyorum doktoruma sordum normalmiş dedi bakalım hayırlısı
Svl2109 Momybaby merimiri valla bende bir farklı belim çok ağrıyor uzandığım yerde karım adet sancısı ve mide bulantısı az var 
BADE38 Teican Canım dün sordum bende bebek kendini doğuma hazırlıyor artık normal yani dedi kafaya takacak bir durum değilmiş çoğu doktor aynısını söylediğine göre gerçekten de normal 😅🤭
Svl2109 Momybaby nişanım 2 hafta önce geldi 12 saatte bir ciğer geliştirici vurdum ve 5 gün serum artık korkulacak birşey yok dedi doktorum ama bu ağrılar normal mi
Ezgi_yaren Kızlar 35+4 üm şiddetli bel ağrım ara ara giren kramplar kasılmalar var biraz önce de peçetryr açık kahverengi bir akıntı geldi hiç böyle olmazdı daga yeni idrar tahlili verdim enfeksiyon yok sizce bu nişan mıdır
Svl2109 Ezgi_yaren nişandır cnm benimki de pembemsi geldi gittim rahim ağzım incelmişti öneleme alındı