Cansu-2600 Merhaba hanımlar nasılsınız 29+5 haftalık hamileyim üç günden beri falan bebek tekmeden çok ittirme yapmaya başladı özelliklerde sağ kasığıma doğru sürekli bı ittirme halinde neden olabilir bu yoksa doktora danismalimiyim ?
Tazeanne0134 Cansu-2600 çok normal bence ama bunun için gitmek gerekir mi sanmam çünkü artık alanı daralıyor son günler çok daha net hissedeceksin hatta kaburganı kıracakmış gibi hissedeceksin o kadar oluyor tekrar dra ne zaman gideceksen o zaman sorarsın sağlıkla al kucağına
1_papatya Cansu-2600 benim de 29 un sonlarında öyle oldu şuan hâlâ öyle ittiriyor sürekli tekme nadir yapıyo
Abbasova_gunay Cansu-2600 bende 28+2 göbeğimin kenarinda hiss ediyorum ittirmeyi dun doktorda oldum kafasi artik ashagda dedi ayaklaru yukarda oldugu icin oyle hiss ediyoruz😂🤲🏻🫶🏻ahh bu bebishler
Cansu-2600 Tazeanne0134 Vaayy o kadar sertlesecek yani şuanda kasığımı ittirirken yerimden sıçrıyorum ağustosun sonunda gidicem cumartesi gitmiştim en son öyle bı şikayetim olmayınca sormadım bende
Tazeanne0134 Cansu-2600 aynen baya hem de bazen nefesini bile almakta güçlük çektirecek hoş son zamanlarda zaten zor olacak nefes almak ama hangi ay doğumun
merimiri Cansu-2600 Bazen burdan çıkmak istiyorum diye beni dövdüğünü düşünüyorum ☺️ erkek bebeklerin hareketlerinin daha sert olduğu söylenir bu arada
Cansu-2600 merimiri Benimki erkek bazen içerde neler olduğunu görmek istiyorum öyle itekliyor resmen 😁
Cansu-2600 Tazeanne0134 Gözüm çok korkuyor son aylar zaten Ekim’de olacak Allah’ın izniyle. Sizin ne zaman
Moonfaced Cansu-2600 Benimki genelde gerilir gayet normal yani bebeğin hareketine karışamayız ki doktor ne yapsın 😀
kardelengurler7 Cansu-2600 29+5 im bende sert tekmeler atmıyor benimki içerden dokunuyor sanki bide tırnakli olacak galiba benim kız içimi sanki kazıyor gibi
perihankrkya Cansu-2600 29+4um benim oglan da oyle yapiyor iki gündür ittiriyor hatta sol tarafima falam toparlanıyor