kumsal__ Zehasve çok sevindim adına canım☺️ RABBİM kucağına almayida nasip etsin❤️ bizlere dua et RABBİM gebelerin duasını geri cevirmezmiş🪷
Zehasve Yes_mom0 yoktu ama içime var gibi doğmuştu birde bu ay hacamat yaptım altın günü vardı Karasakız yakısı yapıştırdım soğan kürü yaptım bide yumurtlama günlerini değerlendirdim
senatss Zehasve idrar testi yaptın mı peki ? Ve yaptıysan 2. Çizgiler nasıl çıktı fotograf atarmısın varsa ?
Zehasve senatss yapmadım canım erken gebelikik yapmıştım kan verdikten sonra çok silik çıkmıştı ikinci çizgi
Saryaa Benim bel ve karın ağrım mide bulantım var ama bu reglkende oluyordu bat 14 ama 3-4 gün önce lekelenme gördüm sonra görmedim dün kan testi verdim 0.2 u/l yazıyordu yeni evliyim birisi açıklayabilir mi
Zehasve Merve2558 hissettim diyelim daha günüm bile gelmemişti sağlık ocağı da neden dedi bende tatile gideceğim aklımda kalmasın diye geldim dedim öyle kan tahlili yaptık
Merve2558 Merve2558 Zehasve sağlık ocağı kanı sabahmi alıyor her saat alınıyor mu bnde gitcem de gecmi kaldım acaba kan alurlarmi