Hale_canoglu Zehasve aslında sabah erkenden nabızda görünüyor sonuçlar umarım istediğiniz sonucu alırsınız
Baby_B Zehasve Öğlen 12 ye dogru cikmis olur.Bazen cikmiyor cikmadiginda gidip öğreniyorsunuz.Doktor onayi gerektigi icin yüklenmemis olabiliyor
xEndless Zehasve sonuç çıkmıştır ama yanlış bilmiyorsam doktor onay veriyor öyle düşüyor e nabıza sağlık ocağını ara istersen sor hala çıkmadı sonucum diye
Fatmanur12345 Zehasve benimki 3 gün sonra e nabiza düştü barkod almıştım kanı verdiğim günün gecesi onunla öğrendim
Elif578 Zehasve bizim sağlık ocağındaki sonuçlar e nabıza düşmüyor halk sağlığı sitesine düşüyor sana barkod gibi bişey verdimi o kodlar halk sağlığı sitesinden bakabilirsin belki öyledir
Zehasve Elif578 istedim vermediler uğraşmak da istememiş olabilirler Van Edremit’te oturuyorum sağlık ocağı şartları da pek iyi değil
Hale_canoglu Zehasve umarım hersey istediğin gibi olur canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah
kumsal__ Zehasve sağlık ocağının sonuçları sisteme geç düşüyor canım ben o yüzden sonuç için kod istiyorum o şekilde sistemden öğreniyorum
myangelson Zehasve bazı yerlerde doktor onayı olmadan çıkmıyor doktora gitmeniz gerekebilir. Bizim Diyarbakır’daki de öyleydi son zamanlarda