Evhamlikurabiyeanne 4oglanannesi fotograf cekimi var ama ekstra ucrete tabii o yüzden söylemedik hemsirelere telefonumu veririm artik
Evhamlikurabiyeanne elif475475 ekstra ucrete tabii diye fotografciya gerek yok dedik son dk mecburiyetten özele gectim zaten
Deletedmom_115 Evhamlikurabiyeanne ilk bebeğimde benimde pandemiydi aslında hemşireye söyleyecektik unutmuşuz heyecandan ama bu kez yanımda gelen hemşireye telefonumu vereceğim
Evhamlikurabiyeanne Deletedmom_115 insallah cektirebilirsiniz siz de umarim ben de heyecandan unutmam söylemeyi cok panik yapiyorum
Evhamlikurabiyeanne aslanbeyy saglik olsunilk cocugumla benim de yok maalesef pandemiden dolayi yasakti
ggmom Evhamlikurabiyeanne benim de pandmeiye denk gelmişti ama.doktorumuz tanidikti bizim aklımıza gelmemişti acil doğuma girmiştim annemden telefonu verin de bir iki fotoğraf çeksin kızlar demişti öyle benim de oldu :)
Evhamlikurabiyeanne ggmom yaa ne güzel sanki telefondan covit bulasacak sacma sapan yasaklar oluyordu bazen insan anı kalsin istiyor
Hamide_00 Evhamlikurabiyeanne aa ne alakaymış pandemiyle bende corona zamanı doğum yaptım hiç öyle sorun yaşamadım
HBetul Evhamlikurabiyeanne merhaba bende ilk cocugumu pandemide aldım kucagıma teşefonumu vermiştim çekmişlerdi özeldeydim şimdi ikincisini devlette kucagıma alıcam inş rica edicem burda kabul ederler umarım