Cihangir09 DENIZ_55 bebeğiniz cennete gitmiş olsa da onun ismi Göktürk olmuş zaten. Şimdiki oğlunuza bana kalırsa başka bir isim koymalısınız
Bubu_ DENIZ_55 ben de bebeğimi kaybettim dini olarakta isim vermemiz gerektiğini öğrendim doğru yanlış Allah bilir benim bebeğim 9 haftalıktı cinsiyetini öğrenmeden gitti yavrum ama babasıyla ortak isim koyduk ona adı Deniz ne olursa olsun o bir can siz de annesiniz doğmamış olsa da evlat ❤️🙏🏻
Tgbashnn Bubu_ bende 20haftalık bebeğimi kaybettim erkekdi bizde deniz ismini verdik karnımdayken suyum azalmıştı o yüzden adını deniz koydum gittiği yerde bolluk içinde yaşasın diye 😔
DENIZ_55 Bubu_ sağol teşekkür ederim cnm seninde basın sagolsun benim bebegim doğru 5 gün yaşadı kaybettik 27 haftalık dogum yaptim bende
Gamzecikk Ben de 25 haftalıkken karnımda vefat etti, isim koymuştuk mezarına da yazdırdık. O kadar istiyordum ki o ismi ama nasip değilmiş. Hatta şimdi başka isimler öyle içime sinmiyor ama kısmet işte, cennette kavuşacağız inşallah
DENIZ_55 Gamzecikk basin sagolsun canim bende 27 haftalık sezeryan dogumdan 5gun sonra kaybettim bende çok sevdim ismi ama bi baksa bebegjmde kullanmak istemiyorum 😢
dika DENIZ_55 vefat eden oglunuza isim katmanız lazımdı çünkü ahirette ismi ile çağırıyorlar eğer ki niyet edip düşünmüşseniz onun ismi olarak kalacak siz kulağına ismini okuttunuz mu
Zeynoveannesi dika benim kizim dogduktan 18 saat sonra vefat etti.kayinpederim mezara koymadan once kulağına söyledi ismini cunku ben sıkı sıkı tembihlemistim ismini soyleyin mutlaka kulagina diye o karisiklikta tekrar sormadim ama bizimde kulagina soylenmis olmasi lazım
DENIZ_55 dika yok bebeğim 27 haftalık sezeryan dogum yaptim hemen yoğum bakımda yattı sadece cansız bedenini aldım ondada sarip verildi bize yani kulağına okunmadı biz ama hamile iken kuvezde iken hep öyle sevdik
elif475475 DENIZ_55 bebeğiniz vefat etse de, doğmadan kürtaj da olsanız ona bir can anne karnında üflendi. Ona bir isim takmak zorundasınız. Ben mesela cinsiyet bilmeden kürtaj olduğum için Ecmel ismini koydum. Kız erkek karışık isimmiş. Siz direk ismini koymussunuz. O yüzden aynı ismi koymasın eşiniz. O bebeğiniz melek de olsa bir isme ihtiyacı var ki size şefaatçi olacak 🌸
Zeynoveannesi DENIZ_55 merhaba bende 2019da bi dogum yaptim kizim 1 gun yasadi vefat etti zeynep koymustuk ismini. Mezar taşinda da ismi yaziyor.bir kizim daha olsa asla koymam o benim ilk kizimin adi vefat etmis olsa da.yani ben olsam koymam kesinlikle.tercih meselesi esiniz oglunun ismini kardesi yasatsin istemis olabilir ama her cocuk kendine özeldir her isim de öyle.ben tercih etmezdim
biranne__ DENIZ_55 ben koyardım açıkçası içinde kalmadın diye zaten Göktürk ve Göktuğ arasındada çok bir fark yok rabbim korusun çocukları ya
Saltdua DENIZ_55 Başınız sağ olsun çok üzüldüm bebeğiniz için şöyle söyleyeyim düşük bile yapılsa o bebeğe bir isim veriniz diyorlar Kuranı Kerim de yazıyormu bilmiyorum bilen varsa söylesin şimdi bebeğiniz vefat etmiş olsa da isim koymanız gerekiyor sizin dediğiniz gibi bende aynı ismi koymak istemem çünkü siz onu hep o isimle sevmişsinizdir eminim
dika DENIZ_55 anladım başınız sağolsun ama okumadiysanız bile onu severken öyle sevdiniz hani niyetiniz o yöndeydi o yüzden o isim ona ait onla çağıralacak siz tekrar niyet ediniz kulağına söylemediniz ama uzaktan olsa Allah’a söyleyiniz dua ederek niyet ediniz Allah zaten niyetinizi biliyor Allah bir daha göstermesin