Mucizee80 Depremden etkilenenler iyi misiniz ? Olumsuz bir durum yok değil mi ? Biz Kadirli de etkilendik.Eve çıkamıyorum 3 yaşındaki çocuğum ağlıyor çok korktum diyor Rabbim bir daha yaşatmasın 6 Şubat gibi olacak diye çok korktum 🙁
yokusbebek Mucizee80 Çok geçmiş olsun canım 🌸 Annemler Kozan’da yaşıyor. Ben de onlar için çok korktum. Rabbim beterinden korusun 🙏🏼
emirtimr1 Mucizee80 ben seyhandayım normalde hisseden biriyim yani 6 şubattan bu yana adanayı etkiliyen inan her depremi hissetmişimdir ama bu olan 3 depremi hiç hissetmedim. aslında bir yandan iyi diyorum son haftam eve bende çıkamazdım korkudan bir yandan da kötü diyorum çünkü uyuyordum ve daha kötü sonuçlanabilirdi😔 rabbiö bir daha yaşatmasın
Emos42 littlechick uzun zamandır sizin paylaşımlarinizi göremiyordum umarım bebeğiniz de sizde iyisinizdir
Mucizee80 emirtimr1 Kozan Göksun Saimbeyli malatyadaki depremler genelde Adana’da hissedilmiyor fay hattı ile alakalı sanırım Rabbim kimseye yaşatmasın ben 6 Şubat gibi olacak diye çok korktum çıktım eve ama eşyalarımı alıp geri dışarı çıktım ailemin yanına gidiyorum haftada birkaç gün gece tek kalıyordum artık nasıl kalırım bilmiyorum
Rumeysa_01 Mucizee80 Kozan da çok sallanmis ailem kozanda onlar söyledi rabbim beterinden korusun inşallah
Rumeysa_01 Mucizee80 evet canım bayağı sallanmis allah razı olsun hepinize çok geçmiş olsun bir daha göstermesin rabbim inşallah 🤲🏻
12betul Ben çukurovadayım inanın hissetmedim kışın soğuk yazın sıcak dışarda olmak ayrı bi dert rabbim korusun hepimizi inşallah
Mucizee80 12betul fay hattı ile alakalı galiba ablam sarıçamda oda hissetmemiş aynen çocukla daha zor ailemin yanına geldim
Mucizee80 Rumeysa_01 aminnn tekrarı yaşanmasın, 6 Şubattan sonra sayısız deprem gördü evlerimiz güvenemiyorum artık evime