2prenses_masal-oyku Dilay06 orası öyle tabide bide şey var sağda olursa kız solda olursa erkek dediler yine sağda tutmuş benimki gerçi araştırmalara göre şeyde var askerler iş stresinden dolayı sürekli kızlarda olan kromozomlu sprem üretirmiş ne kadar doğru bilinmez tabiki eşim söylemişti 🤭🤭😁
Dlrm Edessanr ne midem bulandı ne başım döndü ne aşerdim ne de bir hamilelik belirtisi yaşadım sadece göbeğim şişti bide kızımtekmeliyor 😂 Doğum sancısı da yaşamamalıyım bu zamana kadar hamilelikle alakalı belirti yaşamadım sonuçta Doğum sancısı yaşarsam olay çıkarırım 😂
Enisasaf Edessanr Ben 35 haftalık hamileyim benimde ilk hamileliğim ilk karpuz aşermiştim Böyle karpuz versinlerde bana kafamı içine sokayım ağzımdan suları aksın istemiştim ve eşim karpuzu bulup getirene kadar ağlayıp hiç bir şey yememiştim 😅 Getirdiğindeyse küçük bi parça yiyip bir daha yiyememiştim 😊❣️
Sevdaninmucizesi Edessanr bazen bizimki de gülüyor nerden biliyor da dondurma istiyor kendin istiyorsun çocuğu alet ediyorsun bari ben istiyorum de diyor 😂😂😂
Enisasaf Edessanr Ay Kıyamam Suçlu hissetim şimdi kendimi 😒 Keşke karpuz demeseydim öyle pat diye Hakkını Helal et Güzelim
Kubravci Zhrnc ay k bakma ama İnan ki çok aşeriyorum çok hangi aylarda çıkmaya başlar acaba bileğin var mı
Zhrnc Kubravci şuan migroslarda var ama sıcaklar başlayınca çıkıyor ya sera vs varsa erken de çıkabilir hiç hatırlamıyorum hangi ay olduğunu Tek bildiğim doğuma girene kadar yemştim 😂😂
mrsdoruk Edessanr ben bi geçen hafta 13. Haftada işte deli gibi et istedim ve 7 gün boyunca bıkmadan et yedim 😂