Songlkaraduman Edessanr o kadar güzel oluyor ki dene derim hem iştahta açıyor 😂😂😋😋😋😋 kalkıp içesim var ama. İşte korkuyorum 🤬😫😤
Shrydn Edessanr ben ilk zamanlar hic aşermedim. Canım tuzlular çekiyodu ama sonra geçiyodu. 22 haftadan sonra bi şeyleri gerçekten istemeye başladım. Kokusu burnuma geliyodu istediyim şeylerin ağzıma tadı geliyodu. Yemezsem ölcem gibi hiss ediyodum. Halada oyle
Zhrnc Edessanr kordonla pipiyi çok karıstırıyolar bize kesin kız dediler detaylda erkek olunca 32. Haftada ben eşyalarını almaya başladım yine değişir diye Hatta oğlumun banyo takımı küveti pembe Babası dayanamayıp erkenden almıştı 😂
Cansn Edessanr kişinin yapısı ile alakalı biraz. Ben çok b*k boğazımdır mesela 😁 Normalde de birşeyler isterim hep şunu bunu yesem diye bu daha farklıydı burnuma burnuma koktu ağzımda tadı vardı sanki. Yiyince bütün hücrelerimden kalpli smile çıktığını hissettim resmen 😁 şuan 16 haftalığım ilk zamanlar ile hala aynı şeyleri istiyorum. Doktor kız dedi şimdilik ama ben hem tatlı hem ekşi aşerdim. Anlatmıyım seninde canın çekmesin 💗
Mortutku Edessanr ayy özür dilerim ya ama ikisinide kolaylıkla bulabilirsiniz,Allahtan bulunmayan birşey yazmadım 😊
Poine Nedense aşermeyenler öyle birşey yok diyor komik. Bende bulantı çekmedim o zaman hamilelikte mide bulantısı olmaz, bulantım var diyen yalan söylüyor diyeyim ayni şey? Her yaşamadığımız şeyi yok sayacaksak ohoo neyse. Her Canın birşey çekmesi aşerme değildir. Bir kere aşerdim o da bir peynir çeşidiydi kokusu buram buram burnuma geldi gözümün önünden gitmedi. Yiyene kadar rahat edemedim. Tadı dilimde kalmış gibiydi. Sanırım bu aşermek oluyor. Ayrıca aşerme olayı içinde vücudun eksik vitaminleri için olduğunu derler bu bana makul geliyor.
Mells nhlblr ben tatlı krizi geldiğinde 6 paket dondurma yediğimi biliyorum 🙈😂😂 başlarda kilo olmuyo gündüz hep sebze yiyodum korkudan ekmek çok nadir belki .. şimdi 35.haftadayım bana mısın demiyorum verin mantıyııı verin ekmeği krki pastayı 😂😂😂 o yüzden iyi değerlendir o zamanları derimmm spor yapcaktım sözde fit olcaktım ama tırt oldum 🙈
Dilay06 2prenses_masal-oyku yüzde elli elli o yani batıl inanç gibi bişey oluyor canım 🤗 tabi ki denk gelebilir ama kesin katı öyle denemez o zaman bilim adamları bu güne kadar bunu kanıtlardı🤣
2prenses_masal-oyku Dilay06 orası öyle tabide bide şey var sağda olursa kız solda olursa erkek dediler yine sağda tutmuş benimki gerçi araştırmalara göre şeyde var askerler iş stresinden dolayı sürekli kızlarda olan kromozomlu sprem üretirmiş ne kadar doğru bilinmez tabiki eşim söylemişti 🤭🤭😁
tesbihlibebek Edessanr ben 15 haftalık oldum hala aşermek nasıl bilmiyorum 😂 sadece belki canım çekmiştir diye gözümün gördüğü her şeyden yedim
tesbihlibebek Edessanr ben göz hakkı olayını çok abarttım sanırım instagramda kestane görüp canım çekmediği halde eşimi gecenin 11 inde göndermiştim bulsun diye ben pişirilmiş istedim o gitti yaş olandan aldı zahmetini ben çektiğim için pişirince tadıda hiç lezzetli gelmedi 😂