Ayliz010 bunun pek sağlıklı bir beslenme şekli olduğunu söyleyemicem şekeriniz çıkabilir üstüne bebeğin suyu artabilir bebekte diyabet oluşabilir meyve şekeri hafife alınacak bir şey değil maalesef.. bende 30. Haftamda havalarda sıcak diye çok fazla karpuz tükettim sulu sulu soğuk çok güzel geliyordu ama 31. Hafta kontrolümde suyun artmış dedi doktorum şekerin çıkmış olabilir bu da bebekte diyabet oluşturabilir hiç hoşuma gitmedi şeker yüklemesi yaptırıcam tekrardan dedi ve tekrar şeker yüklemesi yaptırmak zorunda kaldım şükür şekerim çıkmadı ama doktorum katı beslenmeni istiyorum diyet yapıcaksın tatlı karbonhidratlı sulu meyveli şeyler yasak dedi 2 hafta sonra tekrar gittiğimde suyum hala fazlaydı ama eskisi kadar yüksek seviyede değil dedi doktorum ama kontrol altına alamazsak bebeği erken almak zorundayım dedi.. ben bu 2 haftalık diyet süresinde tahin muz kefir haşlanmış yumurta yedim tam buğday ekmek tükettim ben 70 gram zayıflamışım bile ama bebeğim tam 500 gram almış o yüzden sağlıklı beslenerekte bebeğe kilo aldırılabilir bunu öğrenmiş oldum size de tavsiye ederim 🌺