Merhaba kızlar bugün doktorumla konuştuk doğum tarihim belli oldu ikinci sezaryenim olacak, genel anestezi olacağım doktorumla bu karına bastırma olayını konuştum karnıma ilkin de 4-5 saat sonra gelip bastırdılar ve kanamam aşırı gelmişti aşağıdan baya bir sızmıştı yere kadar batmıştı resmen anlık acı hissettiğim için baya da korkmuştum kan gelince hemşireler 2-3 defa daha bastırmamız gerekiyor dedi bende doktoruma bu durumun bende travma yarattığını bastırma yerine kum torbası koymasını rica ettim oda bana benim hastalarıma genel olarak bastırma işlemi uygulanıyor ben kum torbası tercih etmiyorum bastırma olayı da kanamanın yoğunluğuna göre değişiyor eğer yanına gelirlerse bu sefer bastırmak için doktorumla konuştum ben karnıma bastırma olayını yapmamasını söyle yapmazlar dedi ama sonra da rahim doğumdan sonra büzülüyor kanama olayına göre gelip bakmaları lazım rahim toparlansın diye bu da sizin iyiliğiniz için dedi madem öyle iyiliğimiz için ama bana gelirlerse doktorla konuştum yapmasınlar dedi madem gerekliyse isteğe göre yapmayabiliyorsam neden gerekli dedi kafamı karıştırdı bu durum