Adsizbiri Hatayliyim Ankara’da yasiyorum 1.kizim 8 💖yaşında 2.kizim 💖5 yaşında bir hafta sonra 3.bebegim dogucak oğlum 💙 nasip olursa 😁yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum benim maraton 3.de biter 😁😁
Betul_ela0 Adsizbiri iki kızdan sonra erkek nasıl olucak acaba merak ettim şimdi sizin maraton şimdi başlamıyordur umarım değişik gelir insana 😁
Adsizbiri Betul_ela0 valla benim kızlarım da çok uyumlu arkadaş gibiyiz bunu hayal edemiyorum altını almak bile değişik gelicek iki kızdan sonra 🤭🤭😂😂
Betul_ela0 ebru1221_ yaa evet bi tanıdığımın yaşı 50 e yakın oğlunu kreşe götürüyordu oda bağlatmış ve sorunda yokmuş iyide yapmışlar başka bi doktor da kontrol etmiş olunca oluyor işte 😁
ebru1221_ Betul_ela0 evet yeni bi fobi oluşturdun bende çok teşekkür ederim 😂 korunmaya devam ederim herhalde yine 😂 aman kadın olmak çok zor 🫠🙂↕️
68pembemavi01 Betul_ela0 Aksaraylıyım yarışmaya adana’dan katılıyorum😂cinsiyetimiz kız💗 27+4 haftalık hamileyim yarışmacılara başarılar diliyorum🥰😀
Tlyysf Betul_ela0 Konya lıyım evlendim karamana geldim Karaman da yaşıyorum 3 yaşında oğlum var 34 haftalık eylül 17 de gelicek olan bir oğlum daha var beni neler bekliyor bilmiyorum 😂😂
Betul_ela0 Tlyysf 😬uykusuzluk kıskançlık vicdan azabı büyüdükçe kavgaları kıskançlık krizleri neler beklemiyor ki 😁
Rabiya2422 Merhaba istanbuldan katılıyorum bugun evlilik yıl dönümümüz 3.senemize 3 kişi olarak girdik 🥲31 yaşındayım 13+3 den katılıyorum erkek bebeğim olucak 🥰💘💘
tugcesakzci Betul_ela0 Ankara’da yaşıyorum. Hamile değilim bebişim 6 aylık. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😂😂
Betul_ela0 Tlyysf özet mi özet bile fazla giriş yaptım gelişmeye hiç girmedim sonuçta zaten heralde biz ebeveynler ölünce 😁