teacher14 Merhaba, boluluyum diyarbakırda yaşıyorum 🌻 9 haftalığız 🤰 ilk hamileliğim, inanılmaz deneyimsiz heyecanlı ve mutluyum 🥹
Ayshe-h Betul_ela0 Babam Kayseri Annem Sivas bende Kayseri ile evlendim.30yaşına girecek 3 kız annesi bir kadınım 4.bebegimi bekliyorum. 18+1haftagız ve malessef cinsiyet belli değil erkek ve kız dedi iki farklı doktor yarışmacı arkadaşlara başarılar
Fundaaaaa Betul_ela0 hahahah aynen öyle 🤣 genç ama çocukları büyütüp rahata ermiş insanlar olacağız sonra onlara güleceğiz diyorum bende 😂
Glm Betul_ela0 31 yaşındayım, İngilizce öğretmeniyim. Şu an ilk çocuğumla hamileyim. 12 haftalık, fetal dna yaptırdım kız olacağını söylediler 🩷
Aysenurhonluk Bende Denizliden katılıyorum 6 yaşında bir oğlum var 26 haftalık ikinci oğluma hamileyim😊
Nnmm Konyalıyım samsun geliniyim 29 yaşındayım iki düşük yaşadım üçüncüye hamileyim 29+4 kızımız olcak 🫠🫠🦋🦋💕
Ozlemustunbas1 Betul_ela0 Betul_ela0 bartinliyim oraliydim orda evlendim orda yaşıyorum 23 haftaligiz ve bir kızımız olacak çok güzel bi his bı anda doğurmak bı anda öyle kalmak istiyo insan ☺️😍
Deletedmom_116 Betul_ela0 Konya’dan katılıyorum bir bebem var 14 aylık haftasını net bilmiyorum yeni hamileyim Dr gitmedim henüz 5 6 haftalık civarı . 21 yaşındayım Erken anne olmaktan çok memnunum Eşimde genç Bebeler buyuyunce gezicez şehir şehir 🤣🤣 su arar pek iyi değilim Bu hamileliğim Şimdiden çok zor geciyo halsizim hastayım 🥹
ebru1221_ Betul_ela0 ben direk tüp bağlatmayla sonlandırıyorum burada spiral kayıp hamile kalan çokk 😂
semi29_ Betul_ela0 Hataylıyım eşim Bodrum’da çalıştığı için buraya geldim yaklaşık 2 yıldır evliyim 15+3 teyiz bir tane oğluş geliyor inşallah 😊
iremd-1798 Betul_ela0 Balıkesirliyim. 7 yaşında bir kızım var 🥹15 gün önce de ikinci kızımı kucağıma aldım ❤️
esmanur0123 Betul_ela0 daha kesin bi sonuç yok hamile olduğumla ilgili iki gün sonra kesin olucak çok heycanlıyım