Betul_ela0 kardelengurler7 Biz fetal DNA yaptırdığımız için erken öğrendik aslında yoksa bizimki hala göstermiyor
Betul_ela0 kardelengurler7 hayır isteğe bağlı olduğunu söyledi bi kez yaptır ikili ve üçlü yaptırma fetal kadar kesin sonuçta vermez dedi bizde daha güvenilir olanı tercih ettik
biranne__ Betul_ela0 Kocaeli izmit kütük ordu bebiş 37+6 olucak bu gece erkek cinsiyet doğurucaz inşallah bi ara bekliyoruz 😅
Betul_ela0 biranne__ Hamileliğin son haftaları en karamsar haftalar gelsin artık diyoruz bi yandan da yok yok gelmesin diyoruz 😬
Nur7o Karamanlıyım. 10 haftalık hamileyim. Cinsiyetimiz daha belli değil 😊 Bütün hamişlere güzel bir hamilelik ve doğum diliyorum 🤍
Aybarssmom_ İstanbulluyum bebiş çok şükür kucağımda 😍 Kids hiç sarmıyor vakit buldukça burda takılıyorum en çok 🤣🤣
yokusbebek Betul_ela0 Adanalıyım, öğretmenim. Doğu gorevinden dolayı Urfa’da yaşıyoruz. 33+1′iz. Oğlumuz olacak, 39+0′a sezaryan tarihi aldık 🥹🌸
mervemurat16 Betul_ela0 yarışmaya bursadan katılıyorum😄6 aylık bir kızım var.Alışmışım instaya elim istemsizce gidiyor bağımlılık çok kötü birşey🫣
Betul_ela0 mervemurat16 ay sorma hep basıyorum yeniliyorum günde kaç defa yapıyorum bilmiyorum bugün daha sık bildirim gelmeye başladı sanırım artık dayanamadılar vps kullanıyor herkes
Aysel_ramazan Cankiriliyim 30 yaşındayım ilk gebeligim oğlum olacak inşallah 33+4 çok zayıf bir insandım 57 ile hamile kaldım sonra 54 düştüm şimdi 65 kilo oldum en son bebek 1750 dediler iyimi acaba kilosu
Betul_ela0 Aysel_ramazan maşallah bende 50 ile kalmıştım 95 ile doğuma girmiştim gayet iyi canım ne kadar takılmamaya çalışsakta hep bi bahane buluyoruz 🫠