Hulo2105 Deletedmom_115 ah canım evet ya ama hiç su içme alışkanlığım yok lanet yani günde 1.5 litre en fazla sonrası midem bulanıyor. Çok isterdim lıkır kıkır içmek 😢
Deletedmom_115 Hulo2105 bir şişe doldur gel git yudum yudum iç suya bir alışsan sürekli içersin hem ödemin olmaz hem doğum sonrası kolay kilo verirsin
Hulo2105 Esrashshshssh yoo olabilir canım sen bana bakma bizim haftası ileride eşim ve onun tarafı çok iri oraya çekmiş
dem34 Hulo2105 şuan size imreniyorum maşallah Rabbim sağlıklı kucağına da aldırsın bir an önce ben de o haftalara gelmek istiyorum dua et canım Zaman çok hızlı geçsin 🤣🥰
Babyycutee Hulo2105 sanırım planlı sezeryanda bu yüzden erken alınıyor cuma günü tekrar çağırdı son kez muayene için perşembe alacak çünkü o zaman söyler muhakkak hayırlısı olsun bakalım sizin saat kaçta yatış
Hulo2105 Babyycutee evet canım kendim istedim sezeryan. Sabah 7 de çağırdı 8.30 gibi doğumhaneye alıyorlarmış genelde zaten sabah oluyormuş doğumlar
Zeyyno_ Hulo2105 Bende dün gittim kontrole 3100gr dedi cnm 🥰 normal bekliyorum ara ara hafif ağrılarım oluyor bakalım ne zaman gelirse 🥰
Hulo2105 Zeyyno_ çok iyi canımm ağrı çok normal valla benimki bile şu an öyle itiyor ki kendini sanki yani bıraksam çıkacak resmen vajinamın ucunda 😂
1gulsmacar Hulo2105 her paylaşımda bebeğinin kilosunu söylemen ne bileyim insan korkar nazar değer diye maşallah ama yani kiloluda olsa söyleme
Hulo2105 1gulsmacar yoo neden değsin ki bilerek söylüyorum burada aynı hafta olan anneler soruyor merak ediyor bende ediyorum mesela bakıyorum hem burası zaten anne bebek platformu kimin değecek Allah aşkına. Allah bütün bebekleri korusun🌺
senaall Hulo2105 maşallah Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin canım 🥰🙏 ben de enfeksiyondan korkuyorum sona gelmişken belirtin var mıydı enfeksiyona dair