Werwe Suheda bn faranjit hastadıyım birtek o fayda ediyor bna dr hamileykn onu tavsiyet etti kullnıodm zaten
Suraelik Ay cok kotu bsey burun tıkanklgı ya hıc nefes alamıyorum uyurken bogazm mahvoluyr benm goruncem hamılelgnde kullandı hep otrıve ama bsey olmadı sukur ben korktm ama sogan koklamayı denıcem acılır belkı😞
Ozgeulnc Suraelik canım bende atlattım fakat sprey kullanmadım , bu gece yatarken burun bantları var ya breathe right ondan taktım baya etkili aklında olsun 🤰
Estur Suraelik bende de var canım ya grip değil de sürekli burnum tıkalı nefes alamıyorum okyanus suyu istedim eşimden inşalalh bir zararı olmaz.
damlaink Mimiiii ben otrivine nin doğal olduğunu diğer burun spreylerine göre daha az zararlı olduğunu duydum. Doktoruna sor ama yine de.
Suheda Werwe valla canm bende aldirdim esime ama hic faydasi olmadi bana okyanus suyu zaten alerjik burun tikanikligina fayda etmiyo malesef yani yapacağım elimden gelen ne varsa sprey disinda deniyorum ama suana kadar fayda goremedim 😣
Werwe Suheda viks varya bilirsin blki tencereyle suyu kynat içine bir tatlı kasıgı koy havlu ort başına buharına dur buda acıo blki denemişsndr
Oge Suheda ben göğüs hastalıklarına yönlendirildim bugün kontrolüm vardı havaya devam burun spreyi vr bide geniz akıntım devam edio maksat beni rahatlatmak nefes alma sürecimi
blackcatS Vicks ve okyanus suyu kullanın ama diğerlerini uzun süre kullanmayın rahatlatabilir ama zararlı olmadığı anlamına gelmiyor. Vicks i yatarken burun içine de sürebilirsiniz ben öyle yapıyordum 😒
PrenSsAnnesi Benimde ileri derecede alerjim var 19. Haftadayım kbb bana Nasonex damla verdi dr umda kullanabilirsin dedi ama yinede sıkarken korkuyorum 🤦🏻♀️