Suheda Suraelik ben surekli iliadin kullaniom cnm bebek alerji yapti bende gecmiyor burun tikanikligim ama bana sorarsan otrivine.cok zararliymis
Mimiiii Suraelik Ben cok hasta oldugumda nefes alamamaktan bogulcak gibi oldum diye sktim otrivin. Gercekten mucize ama cok zararliymis. Cok nadir ve zor durumda kalirsan kullan ama insan gercekten kendini huzursuz hissediyor nefes alamayinca 😔
Aysealty Suraelik ben hamilelikten önce kullandm baya cnm baska hiç bişey açmıyodu sonra bidaha gittigimde doktora naptın sen 1haftadan fazla kullanılmaz o sprey diyip kızdı zararlıymış hamilelikte kullanma bence bide bagımlılık yapıyor baska bişeyle nefes alamıyosun resmen.okyanus suyu al eczaneden
gizemmm Suraelik ben istemiştim ama KBB hamile olduğum için yazmadı bana emin misiniz zararlı olmadığına ? Doktor mu yazdı kendiniz mi kullanıyorsunuz ? Ben 20. Haftada hastalandım orta kulak iltihabı oldum burnum da tıkalıydı daha sonra yine iki ay sonra öksürük geniş akıntısı oldu alerjik ama sprey yazamayız dediler
Oge Suheda ben astım oldum illiadini dr sadece 2 gn 2 kere 1 fıs kullan başka kullanma dedi ki 31+6 yım çok zararlı heralde dr unuza danışmadan kullanmayın 2 saatte bi hava alıyorum o halde kullandırmadı
damlaink Mimiiii ben otrivine nin doğal olduğunu diğer burun spreylerine göre daha az zararlı olduğunu duydum. Doktoruna sor ama yine de.
Nihanozturk Suraelik canım bence doktoruna sormadan hicbi ilacı kullanma.Bende de alerji yaptı bebek geceleri özellikle burun tıkanıklıgından uyuyamıyorum buhar cekiyorum burnumdan sürekli yastıgımıda yükselttim biraz daha iyi geldi
Suraelik Bnde 3gundn fazla kullanılmadgnı bılıyorm cnm da dun basladm kullanmayda ılk haftalarda da kullanmıstm ama okyonus suyu da ıyı fıkır aynen hem zararsz😍
Civcivhikayesi Arkadaşlar bebişlerinize zarar veriyosunuzyapmayın nolur benimde burnum tıkalı ben de alerjiktim eskiden devMlı kullanıyodum hamileolduğumu öğrenimce bıraktım insan rahat edemiyor evet ama alışıyor
Suheda Civcivhikayesi ya canm biliyorum ama ne yapsam gecmiyor artik bogulucak gibi oluyorum nefes alamıyorum boyle kendini zorlamakta tehlikeliymis ama ya kalp akciger rahatsizlikalri olabiliyomus😣 alerjiyi.bebek yaptığı icin dogunca gecer die umuorum
Suheda Oge canm doktor verdi zaten onu bana da tabi ben daha fazla kullanıyorum suan ya lokal bisey bebege zarari yok ama bizim icin zarari var biliyorum cnm ama ne yapmam lazim buhar nasıl oluyor nefesim daraliyo canm burnm tikaninca
Oge Suheda ben göğüs hastalıklarına yönlendirildim bugün kontrolüm vardı havaya devam burun spreyi vr bide geniz akıntım devam edio maksat beni rahatlatmak nefes alma sürecimi
gizemmm Tuzlu su yapıyordum bi bardakta mesela onunla burnumu yıkıyordum o da çok rahatlatıyordu İleri derecede burun tıkanıklığı vardı bende de
Sibel3545 Suraelik asla kullanma. Normalde zaten zararlı birde hamilesin bana söylenen öyle burna sprey sıkma viks sürme bebeği boğar o keskin koku çok zararlı hemde kimyasal herşeyden önce bebeğini düşün grip bir şekilde geçiyor
Denizim Suraelik canim doktoruna sormadan asla kullanma,benim alerjim var kulaklarim bile tikaniyor ama doktorum hic bisey vermiyor,ama bildigim kadaruyla tuzlu su veya okyanus suyu kullanabilirsin.
Marguerite Suraelik canım bana doktor illiadin kullan ama 5 günden fazla kullanma denişti sende bir sor doktoruna istersen otrivine kullandm bende iki üç kez braktm snra 😐
blackcatS Otrivine de iliadin de aynı şeyler ikisi de bağımlılık yapar ve ikisininkinden fazla kullanılması zararlı zaten yetişkinlerde 5 çocuklarda 3 diyorlar doktorunuza danışın