kardelengurler7 Kızlar bir an enerji geldi kalktım evi baştan sona kaldırdım şimdi de enerjim gitti heryer yarım kaldı koltuğa attım kendimiii heryer heryerde başıma iş açtım vallaaaa
Mervecvk94 kardelengurler7 ay o bende de oluyor sabah mi enerji kalkıyorum bugün dip köşe yapcam diye süpürgeyi elime aldığımla kafam düşmesi bir oluyor özellikle kahvaltı yaptıktan sonra bayılıyorum 😄
kardelengurler7 Badehandekuzey kız dip köşe komple kıyafetleri falan yeniden katladim ettim süpürge Vileda cam sil falan derken bittim ben enerji kalmadı
huzunluponcik kardelengurler7 sen bensin ya bende öyle iş ortasında hevesim kaçıyor tabi ev talan herseyi olduğu gibi düzeltip hiç başlamamış gibi yapıyorum 😂
myavocado kardelengurler7 ya kıyamam ya,yardım edecek kimse yok mu yakınlarda aileden veya arkadaş - komşu yardım isteyin varsa cekinmeyin. Olmadı bırakın dinlenin bir gub iki gün sonra devam edin.
kardelengurler7 myavocado yiaa maalesef annem uzakta yakın olsada çalışıyor zaten kayınvalidem rahatsız yürüyemiyor arkadaşlarımda uzak maalesef komşudan da pek isteyebileceğimi sanmıyorum bisiyler yedim kendine geldim kalkıcam simdi tekrar
Zeyneppx kardelengurler7 ay bu ben :( ama etrafı öyle görmeye de uyuz oluyorum yavaş yavaş zorla kalk otur yaptım tek başıma 32 yim bende 🫠 şimdi yattım uzandım bacaklarım ağrımış yorulmuşum boşver aşkım hepsini birden yapma dursun devam edersin yarın
kardelengurler7 Zeyneppx ayh aramız yakın 2.5 hafta var gerçekten hamileyken iş yapmak ölüm gibi çiçeğim bu günlerde geçecek inanıyorum ne kadar olsada
mucizemgelsin61 🤣🤣🤣 instagramda öyle videolar yapmışlar ya çok komik.. enerji bi geliiiiiy bi gidiiiiy 🤣