Smyydlgcc Sulerzz Bursa Uludağ Üniversitesi’nde ücretsiz yapıcam. Bir arkadaşım 2 ay önce 85 bin fiyat aldı küvez süreci de vardı. Medicana olması lazım
Funda1636 Smyydlgcc peki doktorlar mı girecek acaba doğumunuza. Bursa şehir hastanesinde ebeler giriyormuş
canvecanan @Sulerzz Van sezaryen 21 bin ssvd bugün sordum yapmıyorlarmis ama eğer hasta ben yaparım kendime güveniyorum derse 90 bin ücret alıyorlarmış bugün sordum
Canseldokur0434 İstanbul / Güngören de Özel Meltem Hastanesi şu anki fiyatlar, Normal Doğum: 20.000 Sezeryan : 25.000 (İlk doğumu da orda yapmıştım 2021 de. Hem doktor , ebe ve hemşireden hem de hastaneden ve hizmetinden çok memnun kalmıştım yine tercihim orası olacak )
Kjumbo 1 yil önce yaptirdiğim sigorta ile yeni doğum yaptim, yil boyunca hersey dahil (Doğum, tetkikler, doktor kontrolleri Vs.) 7250 tl ye geldi. Bunu birde 12 taksit yaptilar :)
egenin_annesi_ Busraapaydn01_ Busraapaydn01_ yaa bende merak ediyordum medikalparktaki fiyatları muzaffer Şengül diye bir doktor varmış doğumda ona gitmeyi düşünüyorum bebişim şu an 21+5
Busraapaydn01_ egenin_annesi_ sadece doğumda mı gideceksiniz ben burcu hocaya 4 aylıkken başlamıştım anca doğuma kadar vücudumu bünyemi ve bebeği tanır diye
zynpgk Sulerzz istanbul Maltepe medikal park bütün doğum çeşitleri 45 bin+ epidural 10 bin fiyat verdiler 🤦♀️
2620 NH22 hangi hastane bende araştırma yapıyorum kız kardeşim e sezeryan dedi Dr hastane araştırıyoruz
egenin_annesi_ Busraapaydn01_ hiçbir doktordan yana yüzüm gülmedi bebeğim 5 aylık şu 5 ayda gitmediğim doktor kalmadı normalde Haluk ballıya gidiyordum ama bidaha asla ona da gitmem şu an tek hedefim doğumumun emin ellerde olması
Smyydlgcc Funda1636 Ben normal muayeneye değil Hoca muayenesine gidiyorum. Doğumla ilgili henüz konuşmadık ama benim de bildiğim kadarıyla normal doğumları ebeler yaptırıyor, sezaryende doktorlar oluyor.
Akpnr4645 Zerda_tasatmaz hangi hastane acaba özel sular hastanesi 25 bin istiyor tabi kasım ayına kadar artmazsa
Busraapaydn01_ egenin_annesi_ kesinlikle burcu hocaya gitmelisiniz kimi yönlendirdiysem aşırı memnun kaldı