Basak Fundaaaaa açıkçası bana verilen fiyatta şöyleydi, 2 hafta önce herşey dahil doğum paketi kart ödemesiyle 110 bin sadece doğum için ise 55 bin dendi. Benım doğumum Ocak sonu olacak fiyattlar değişebilir Ocak sonrası denildi ama sabitleriz diye düşündük biz öncesinden. Doğum yapılacak aya göre herkese farklı fiyat veriyorlar anlaşılan
Missgod Muğla da özel kliniğe gidiyorum şuanlık doktor 70 bn demişti zam geldi bilmiyorum.özel hastane 35 bndi zam gelmiş.Devlet hakkında bilgim yok (zaten mümkünse yaptırmayı düşünmüyorum)
Elifdemirozcelik minibebis18 Karataş bana şuan 49 bin ama sizin zamanınıza kadar zam gelecek yeni gelecek fiyattan faydalanacaksınız bu aşamada sabitleme yapamıyorum dedi.
biranne__ Sulerzz bizede muayene ücretleri dahil 30, 40 bin tutar dediler devletten memnunum diye devlete karar verdim
myavocado Tüm annelerimizin sağlıklı takip sağlayabilmesi için sadece soruları cevaplayınız lütfen. Aksi olursa yorumlar silinecektir. Birbirinize olan sorularınız için kişinin profiline tıklayarak sağ üstten özel mesaj oluşturabilirsiniz. 🥰
DEF_ikiprensbirprensesmom İstanbul Kadıköy medicana bugün fiyat aldım. Normal 70 sezeryan 85 dediler. Suit oda geceliği +4500₺
Hilalll1616 Bursa da özel muayenehanesi var doktorumun, anlaşmalı olduğu medicabil hastanesinde normal ve sezeryan fark etmeksizin 25 bin dedi şu anda zamsız, jimerde olursa 35 bin dedi.
tugbaturkballi Ankara Memorial Profesör Doğum: Sezaryen 62 bin, Normal 55 bin Muayene: Normalde 3500, sigortalıya 1600
2620 NH22 hangi hastane bende araştırma yapıyorum kız kardeşim e sezeryan dedi Dr hastane araştırıyoruz