elif475475 Babymom07 bana 2900 demişti 3220 gram doğdu bebeğim. Bence yanılma payımı da düşünün kendinizi üzmeyin
Glm Seray11ay içmeminiz lazım. Ben 15 yıl içtim hamile olduğumu öğrenince bıraktım. Siz de bırakın, daha henüz geç değil. İçtiğiniz süreçte çocuğunuzun ölü doğuma riski artırıyor. Lütfen içmeyin, kendinizi değil bebeğinizi düşünün.
ggmom Glm ben de öğrenir öğrenmez bıraktım 🙏🏼 bazen canım çok çekiyor asla içmem doğduğunda bir peoblem olmadı diyor çoğu 5-10 yıl sonra ne sorun çıkaracağını kim bilebilir?
Fundaaaaa Babymom07 olur olur tabiki de muz ve en çokta kaşar kilo yapıyor bebeğe kaşar yiyebilirsiniz. Hamile kaldığımdan beri yediğim iki şey var biri yeşil elma biri kaşar herşeyden iğrendim onlar dışında resmen kilosu gayet iyi dedi doktor kaşar besliyormuş bebişi
Glm ggmom doğumda olmazsa da sonradan hep bir sorun çıkıyor, tibbi olarak kanıtlanmış bir şey. 5 yıl olmazsa da 10 15 yıl sonra çıkıyor ama hep çıkıyor, maalesef taksi takdiri mümkün değil. Allah hamileyken içenlere akıl fikir versin.
Fundaaaaa Babymom07 bu arada azıyla çoğuyla diyor her zaman doktorlar 3.400 dediği bebeğim 1 hafta sonra 4.450 doğdu 😁 çok takılmayın kiloya sağlıklı olsun yeter❤️
Mikrofon0 Babymom07 benim de o hafta da 2.040 dı almaz diye korkuyordum ceviz badem ye süt iç ben öyle toparladım şuan 38+3 3.420 olmuş
Melikeylmz99 Babymom07 38+5te 2850 olarak doğum yaptım. Doğum yaptığım gün hastanede toplam 5 bebek doğuyor. En düşük kilolu benim bebeğim. Ama tek sağlıklı olan yoğun bakıma gitmeyen de benim bebeğim. Bende kafama çok takmıştım yok 3 kilodan aşağı doğmasın cart curt yemediğim bişey kalmadı. Ama şuan bebeğim 4 aylık ayını yakaladı. Ortalama bebek kilosuna ulaştı. Bunlar takılacak şeyler değil önemli olan sağlıklı olsun. Sağlıcakla kalın . Kolay doğumlar🌸
26Seyma26 Babymom07 hiç alakası yok ben 41 haftalık normal doğumla 2.750 doğurdum saglikliydi maşallah
ogrencibimom Babymom07 haşlanmış yumurta ve kefir çiğ badem ilik suyu haşlanmış et mutlaka yiyin farkı göreceksiniz 🩷
0115012001 Babymom07 Kilo Değil sağlık önemli Şöylede düşünün Hiç bebeği olmayanlar var onlarda olsada 2 buçuk Kilo doğsa razılar Hep Güzel bir pencereden bakalım güzel kalalım Dert etmeyin kilo zarar sağlıkla olan kemik iriliği ve kaslar ben 5 buçuk kilo doğurdum hep kemikleri iri olsun diye beslenme haritası ile ilerledim ne oldu boyu uzun kemiği iri bir bebek oldu ve bende babasıda 1.65 civarı boylara sahibiz şuan bizim yarımız kadar kontrollere gittiğimde doktorum bana kilo almasın boyu uzasın en güzel büyüme biçimi diyordu kilo sevinilecek birşey değil Sevgilerimle ✨🤍
Sevde11 Babymom07 benim bebeğim 38.haftada 2 kilo 780 gram doğdu maşallah sağlıklı da ,takilmayin bence başka bi sorun yoksa 🫠