Babymom07 eozlem ben geçen haftayla bu hafta arasında fark olmamasına şaşırdım daha çok. Boynuna da kordon dolanmış acaba o etkiler mi diye de düşünüyorum
eozlem Babymom07 benim bebeğim de 2 hafta boyunca hiç kilo almadı, 3. hafta 300 Gr. birden aldı. 2 hafta ileri ya da geri olmasını doktorlar tolere ediyor zaten. Anne karnında alacağı 10 gr bile çok değerli. 2 kiloyu geçtikten sonra da hiç gözünüz korkmasın zaten.
Babymom07 Svlyk ne kadar çok fark var arada ama genelde çok görünüyor az doğuyor diye duydum ben hep yeğenimde de 4 görünüyordu 3600 doğmuştu 🥲
Svlyk Babymom07 yani ultrason cihazı çok önemli + -500 gr oynuyor da 1,5 kilo oynadığını ben de kendim de gördüm 😂 hani iyi bir hastane her şeye dünya kadar ücret istiyorlar ama ultrason cihazı çok eskiydi keşke parayı cihaza da verselerdi dedim sonrasında 🤭
gktgmom Babymom07 benimde moralim bozuk sizin yine iyiymiş 35 haftalık olduk bugün kilosunun 2200 olduğunu öğrendim doktor 2400 olması gerekiyor biraz düşük dedi kafama taktım çok 😢
Babymom07 Damlaozzz çok teşekkür ederim doğru haklısınız 1 haftada hiç kilo almayınca bebek bir korktum üzüldüm acaba benden kaynaklı mı diye 🥲
Babymom07 sltn2686 normal tabi ki 1 haftada hiç kilo almamasına şaşırdım ben acaba benden kaynaklı mı diye düşündüm boynuna 1 turda kordon dolanmış
Ferqane_ Babymom07 üzülmeyin 2800 kilo bile normal doğum için bebek içinde az kiloyla doğulan bebekler çabuk büyüyor zaten bide kilo bence genetiğede bağlı anne baba kaç kiloda doğduysa bebekte o kiloya doğar (yazım hatama bakmayin Azerbaycanlıyim🥰)
Sinemb1406 Babymom07 1.5 yıl önce 2750 39 haftalıkken doğum yaptım. Sağlıklı bir kızım oldu küvözde de kalmadı. Şuan 17 aylık hiçbir sıkıntısı olmadı şu zamana kadar. Bence sağlıklı olması en önemlisi.
Seray11ay Glm ben içiyorum malesef 23 haftalıgim bı kaç gün sonra kontrole gidicem insllh iyidir kilosu 🥺
Glm Seray11ay içmeminiz lazım. Ben 15 yıl içtim hamile olduğumu öğrenince bıraktım. Siz de bırakın, daha henüz geç değil. İçtiğiniz süreçte çocuğunuzun ölü doğuma riski artırıyor. Lütfen içmeyin, kendinizi değil bebeğinizi düşünün.
Bersu3434 Babymom07 düşük kilolu bir bebek değil neye üzüldüğünüzü anlayamadım kilo bazen genetiktir ayrıca 39.haftada 2 kilo doğan bir çok bebek var gayet sağlıklı 4 kilo doğup aylarca küvezde kalan bebek var siz sadece sağlıklı olmasını isteyin gerisine takılmayın son zamanlarınız tadını çıkarın
Babymom07 Bersu3434 1 haftada hiç kilo alamamasına takıldım ben biraz yoksa kilosu normal zaten 🤷🏻♀️
biranne__ Babymom07 benimde o haftada 2700 dü doktor normal dedi kuzum nornal bi kilo bişi olmaz üzülme